Sport

Ilie Dumitrescu nu are emoții în privința selecționerului: „E o chestiune de timp până va semna Boloni!”

Ilie Dumitrescu nu are emoții în privința numirii noului selecționer și este convins că Ladislau Boloni se va înțelege cu FRF și va fi noul antrenor al României.
11.01.2022 | 20:00
Ilie Dumitrescu nu are emotii in privinta selectionerului E o chestiune de timp pana va semna Boloni
ADVERTISEMENT

„Mister” și-a amintit două momente trăite cu Ladislau Boloni, care l-au marcat, printre care și prima pasă primită la debutul în Liga 1.

Totodată, Ilie Dumitrescu este convins că Boloni va fi susținut de Federația Română de Fotbal chiar dacă va semna un contract valabil pe două sezoane.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu nu are emoții în privința selecționerului

Ilie Dumitrescu nu are emoții în privința noului selecționer al României: Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare. E o chestiune de timp până semnează Boloni.

Alegerea e 100% a FRF-ului cu alegerea lui Boloni și cred că urmează doar să se mai pună mici detalii la punct. Durata contractului e o speță mai delicată”.

ADVERTISEMENT

„Munca asta de selecționer e mai dificilă și ai nevoie de ceva timp. Boloni cred că are nevoie de doi ani pentru a-și pune în plan toate strategiile.

E important că vom avea meciuri cu echipe de nivelul nostru. Finlanda e o echipă foarte puternică. Primul obiectiv e foarte important, și anume Liga Națiunilor”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Două lucruri mă leagă de Boloni!”

Ilie Dumitrescu și-a adus aminte prima pasă primită în Liga 1, aceea fiind dată chiar de către Ladislau Boloni, moment pe care „Mister” nu o să-l uite niciodată.

„Două lucruri mă leagă pe mine de Boloni, el mi-a dat prima pasă când am debutat în Liga 1, cu Vâlcea și al doilea lucru că ne-a ținut un seminar când am dat eu pentru licența pro.

ADVERTISEMENT

Imediat îți dai seama că echipa are potențial și a ajuns la o exprimare foarte bună, iar Boloni va avea susținere și după doi ani, cum se punea problema să rămână și Mirel Rădoi, chiar și după meciul cu Armenia”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

„Eu l-am sunat, mi-a spus că îmi spune mai târziu, dar cred că mă va anunța abia după ce se va da un anunț oficial, ca să nu spun eu pe undeva. Cred că în maximum două zile se va stabili.

E un om cu experiență, ar aduce puțină agresivitate din afară, de pe unde a mai antrenat, ceea ce jucătorii români ar avea nevoie”, a mai spus și Gabi Balint.

ADVERTISEMENT