Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, „cel mai fericit” după calificarea României în semifinale! Ce a zis când a aflat că nu trebuie să vină în chiloți la TV

25.06.2019 | 08:49
Ilie Dumitrescu cel mai fericit dupa calificarea Romaniei in semifinale Ce a zis cand a aflat ca nu trebuie sa vina in chiloti la TV

Fostul internațional, Ilie Dumitrescu a devenit „cel mai fericit român” după calificarea echipei naționale de tineret în semifinalele Campionatului European. Acesta a salutat performanța echipei lui Mirel Rădoi și a precizat că fotbalul românesc traversează un moment important. Mai mult de atât, Dumitrescu a readus aminte că a fost unul dintre oamenii care au crezut încă de la început în această echipă.

Ilie Dumitrescu, „cel mai fericit” după calificarea României în semifinale!

„Să termini pe primul loc într-o grupă cu Anglia, Franța și Croația e o performanță care va fi greu să mai fie realizată la această categorie U21. E un moment important în fotbalul nostru. Am crezut în această echipă. Jucăm o semifinală de campionat european și e ceva extraordinar. Această performanță face ca acești jucători să fie exemple pentru viitoarele generații”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport, la puține momente după calificarea României.

Vă readucem aminte că Ilie Dumitrescu a făcut și un pariu inedit în direct la TV în luna octombrie a anului 2018 cu jurnalistul Decebal Rădulescu. Astfel, dacă fostul internațional a mers pe o prezență a tricolorilor mici până în faza semifinalelor, ziaristul nu credea că aceștia pot să urce mai sus de locul 8 din 12 participante. Lucrurile s-au încins atunci și miza a escaladat. Astfel, cel care pierdea pariul trebuia să vină în emisiune îmbrăcat în lenjerie, la fel cum a făcut-o și Gary Linecker, în 2016, la BBC.

Ilie Dumitrescu, „cel mai fericit” după calificarea României în semifinale! Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu a mizat pe calificarea tricolorilor mici în semifinale. Sursa foto – facebook

Cum s-a făcut pariul

 “Sper să nu mă pună în faţa faptului împlinit, să trebuiască să îmi arăt fizicul aici. Nu am astfel de veleităţi. Sper să mă ajute echipa, mai ales că foarte multe speranţe se leagă de această naţională. Nu sunt puţini care sunt mai interesaţi de România U21 decât de naţionala mare”, spunea Ilie Dumitrescu în momentul în care s-a făcut pariul.

“O să vin aici în ‘underwear’ , dacă pierd pariul. Îmi doresc să pierd pariul și să vin aici în chiloți, așa cum am făcut pariu cu ‘Mister’. De mâine, mă duc la sală, eu mă antrenez asiduu pentru treaba asta”a completat Decebal Rădulescu, atunci când a acceptat pariul.