Sport

Ilie Dumitrescu, critic la adresa roș-albaștrilor după FCSB – Hermannstadt 2-2. ”Cum să spun să nu jignesc pe nimeni?”

FCSB rămâne în coada clasamentului după șase meciuri disputate în campionat. Legenda roș-albaștrilor, Ilie Dumitrescu, și-a găsit greu cuvintele după remiza cu Hermannstadt 2-2.
29.08.2022 | 09:37
Ilie Dumitrescu critic la adresa rosalbastrilor dupa FCSB  Hermannstadt 22 Cum sa spun sa nu jignesc pe nimeni
FCSB a evoluat într-o formulă experimentală în prima repriză a meciului cu FC Hermannstadt. Nicolae Dică a schimbat masiv la pauză, dar nu a putut trece de nou promovata din Sibiu. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cu un moral la cote înalte după calificarea în grupele Conference League, FCSB s-a prezentat lamentabil în campionat. Trupa lui Nicolae Dică a remizat cu nou promovata FC Hermannstadt după un joc modest, departe de așteptări.

Ilie Dumitrescu: ”Formula din prima repriză nu s-a ridicat la un nivel bun”

Nicolae Dică a abordat duelul cu FC Hermannstadt într-o formulă experimentală, cu multe absențe de marcă în primul 11, cea mai importantă fiind a căpitanului Florinel Coman care a acuzat o stare de răceală și a fost scos din lot de tehnician, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a revenit în formula de bază, dar a jucat în nota echipei, slab. Sibienii au deschis scorul prin Butean (min. 21) și roș-albaștrii au început cursa de urmărire pentru a reintra în meci.

Deși a efectuat nu mai puțin de patru schimbări în debutul reprizei a doua, trupa lui Nicolae Dică a părut în continuare demotivată. Fostul mare jucător al roș-albaștrilor Ilie Dumitrescu a criticat atitudinea jucătorilor de la FCSB din prima repriză.

ADVERTISEMENT

”Cum să spun eu, să nu jignesc pe nimeni? O repriză modestă făcută de FCSB, chiar dacă Nicolae Dică a făcut patru schimbări la pauză. I-a introdus pe Cordea, Octavian Popescu, Miculescu și Edjouma, lângă Olaru și Musi, care au rămas din prima repriză. Mă refer de la mijloc în sus.

A făcut asta pentru că formula din prima repriză a celor de la FCSB nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. Totul, în fața unui adversar care joacă un 4-5-1 foarte agresiv, care a făcut presing de întâmpinare, care a arătat că știe să paseze”, a sunat analiza lui Ilie Dumitrescu, la Digisport.

ADVERTISEMENT

Cordea și Tavi Popescu l-au dezamăgit pe Ilie Dumitrescu: ”Nu au creat dezechilibru”

Analistul TV a remarcat lipsa de inspirație a doi dintre jucătorii exponențiali pentru FCSB, Andrei Cordea și Octavian Popescu. Introduși în joc în repriza a doua, aceștia nu au adus plusul de care echipa lor avea nevoie.

”Nici Cordea, nici Tavi Popescu nu au reușit să creeze dezechilibru acolo în zonele unde într-adevăr poți să faci unu contra unu.

ADVERTISEMENT

Pentru că pe centru era foarte complicat. Deci, au dat peste o echipă lucrată, o echipă scurtă, reactivă”, a adăugat Ilie Dumitrescu, după FCSB – Hermannstadt 2-2.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,52 este cota pentru ”ambele înscriu și peste 2,5 goluri” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT