Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, critici dure pentru Arlauskis! ”Aşa a început şi Alibec”

19.07.2018 | 22:50
Ilie Dumitrescu critici dure pentru Arlauskis Asa a inceput si Alibec

Fostul internațional Ilie Dumitrescu lansat, joi, o serie de critici dure la adresa portarului formației CFR Cluj, Giedrius Arlauskis. Lituanianul a avut un moment în care şi-a pierdut cumpătul în meciul din Supercupa României şi şi-a vărsat nervii pe coechipierul său Sebastian Mailat.

”Dacă tu, Arlauskis, faci lucrul ăsta şi îţi permiţi….bravo, felicitări. Doar când îţi permiţi anumite lucruri, ca jucător, se ajunge aici. Aşa a început şi Alibec, mai întâi a gesticulat pe teren. Poate greşesc eu şi o să îmi spună cei de la CFR că nu e aşa. Deocamdată, eu spun ce văd. Nu mi-a plăcut”, a declarat Ilie Dumitrescu la un post de televiziune.

Ilie Dumitrescu, critici dure pentru Arlauskis: ”Să vedem dacă Edi va reuşi să gestioneze vestiarul”

”Un lucru e cert: în momentul în care s-a păstrat un nucleu important de jucători, iar echipa respectivă a luat titlul, e normal să fie favorită. Mai mult, formaţia s-a şi întărit. Dar îmi e greu să spun că e favorită. Se va lupta la titlu. Sus o să mai fie Craiova, Steaua şi Dinamo. CFR a luat Supercupa, dar vreau să văd evoluţia pe termen lung. Pentru că am văzut nişte ieşiri în decor ale unor jucători. L-am văzut pe Arlauskis, a ajuns la 30 de metri şi gesticula. Am auzit că s-au întâmplat şi lucruri pe la antrenament. Să vedem dacă Edi va reuşi să gestioneze vestiarul. El tehnico-tactic e super-pregătit, să vedem dacă reuşeşte să subordoneze vestiarul”, a mai spus Ilie Dumitrescu, criticându-l pe Arlauskis.

Fostul internațional Ilie Dumitrescu l-a criticat dur pentru portarul echipei CFR Cluj, Giedrius Arlauskis, care a l-a ceratat pe coechipierul său Sebastian Mailat la Supercupa României
Fostul internațional Ilie Dumitrescu l-a criticat dur pentru portarul echipei CFR Cluj, Giedrius Arlauskis, care a l-a ceratat pe coechipierul său Sebastian Mailat la Supercupa României

În schimb, fostul internațional se declară încântat de modul în care Edi Iordănescu a preluat echipa CFR Cluj de la Dan Petrescu: ”Eu îl felicit pe Edi că nu a schimbat nimic. Face exact cum a procedat Allegri la Juventus, după Conte. Nu vrea să îşi pună amprenta pe joc, încă, face trecerea lent, treptat. Bravo lui”.

În minutul 35 al meciului  Universitatea Craiova – CFR Cluj, din Supercupa României 2018, Giedrius Arlauskis a făcut o cursă incredibilă de 20 metri şi a început să ţipe la Sebastian Mailat. Portarul de 30 de ani a avut mai multe cuvinte dure, acesta fiind la un pas de o adevărată criză de nebunie. Atacantul de 20 de ani pierduse o minge din care a pornit un contraatac periculos pentru clujeni.

În schimb, jucătorul a fost apărat de antrenorul său. Edi Iordănescu a explicat în exclusivitate pentru FANATIK.RO  ce îl ”motivează” pe Giedrius Arlauskis să-și certe atât de violent coechipierii, în special pe cei mai tineri, cărora, altfel, le e în vestiar ca un… tată!