Sport

Ilie Dumitrescu, declarație uimitoare: „Chiar mi-aș dori să mai apară un Negoiță în fotbalul românesc!”

Ilie Dumitrescu a avut o declarație uimitoare despre situația de la Dinamo, spunând că și-ar dori să mai apară un patron precum Ionuț Negoiță, care să-i salveze pe „câini”.
07.07.2022 | 13:45
Ilie Dumitrescu declaratie uimitoare Chiar mias dori sa mai apara un Negoita in fotbalul romanesc
Ilie Dumitrescu își dorește să mai apară un Ionuț Negoiță în fotbalul românesc. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” a explicat faptul că nu vine nimeni în prezent să salveze Dinamo, amintind de momentul în care Ionuț Negoiță a preluat clubul, pe care l-a scos ulterior din insolvență.

Ilie Dumitrescu își dorește să mai apară un Ionuț Negoiță în fotbalul românesc

Ilie Dumitrescu a surprins și a spus că și-ar dori să mai apară un finanțator precum Ionuț Negoiță în fotbalul românesc, fiind convins că fostul patron al lui Dinamo a ieșit pe minus după experiența avută la clubul din „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

„Chiar mi-aș dori să mai apară un Negoiță în fotbalul românesc. Chiar mi-aș dori să mai apară un astfel de investitor.

Din punctul meu de vedere a ieșit în minus. Cert e că pentru Dinamo nu vine nimeni într-o situație din asta, chiar și având suporteri care au procente la club.

ADVERTISEMENT

Cine vine, trebuie să facă un front comun cu suporterii, pentru că și ei au investit mulți bani pentru a ține în viață clubul.”, a spus Ionuț Negoiță, la TV DigiSport.

„Omul investea, dar s-a trezit cu o atitudine agresivă a suporterilor”

Ilie Dumitrescu a continuat și a amintit de momentul rupturii dintre Ionuț Negoiță și fanii lui Dinamo, care a condus la dorința sa de a vinde clubul:

ADVERTISEMENT

„E o situație complicată, dar nu apare nimeni. De-asta spun că îmi doresc să apară un nou Negoiță care să salveze clubul, nu de altceva.

Omul investea, dar s-a trezit cu o atitudine agresivă a suporterilor. Probabil s-a gândit că el investește și că face, dar cum e răsplătit în schimb. Nu a fost plăcut pentru el”.

ADVERTISEMENT

„Eu nici nu știu cum arată Zăvăleanu. Dacă îmi arăți o poză cu mai multe persoane, nu îmi dau seama care este el. Totuși, el chiar ajută clubul, nu a luat niciun ban. Eu apreciez un gest ca ăsta”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT