Sport

Ilie Dumitrescu, deranjat de o decizie a lui Dan Petrescu: ”Nu pot să înțeleg! Mi se pare foarte ieftin”

Fostul internațional Ilie Dumitrescu critică modul în care Iasmin Latovlevici a fost înlăturat de Dan Petrescu de la CFR Cluj.
01.10.2021 | 11:03
Ilie Dumitrescu deranjat de o decizie a lui Dan Petrescu Nu pot sa inteleg Mi se pare foarte ieftin
ADVERTISEMENT

Dat afară de la CFR Cluj, de Dan Petrescu, Iasmin Latovlevici a provocat un mic scandal după ce a dezvăluit motivul pentru care a fost înlăturat din lotul campioanei.

Fundașul de bandă își câștigase locul de titular în flancul stâng, în mandatul lui Marius Șumudică, însă, odată cu numirea lui Dan Petrescu, apărătorul a fost trimis la echipa a doua a feroviarilor.

ADVERTISEMENT

Cum ar fi gestionat Ilie Dumitrescu situația lui Iasmin Latovlevici

Iasmin latovlevici este unul dintre fotbaliștii români cu un palmares de invidiat. Are în CV cinci titluri de campion, două Cupe, o Cupă a Ligii și două Supercupe.

În urmă cu 10 ani a intrat și în circuitul echipei naționale, pentru care a bifat 13 meciuri. Nu este genul de fotbalist care să iasă în evidență constant, dar atunci când o face, se întâmplă în urma unor execuții de generic.

ADVERTISEMENT

Apărătorul de bandă a fost achiziționat de CFR Cluj în toamna anului 2020, chiar la insistențele lui Dan Petrescu, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. La exact un an distanță, același Dan Petrescu îl trimitea la echipa a doua, iar fotbalistul a cerut rezilierea contractului.

”Nu înțeleg fenomenul ăsta. Ok, nu mai ești în planul antrenorului, cluburile ar dori să rezilieze. Nu înțeleg tratamentul ăsta să trimiți un jucător să se antreneze la echipa a doua. 

ADVERTISEMENT

Mi s-a întâmplat și mie la FCSB. Veneam la un antrenament și am văzut doi jucători – Baciu și un portar sud-american, cred că Zapata. Am oprit mașina, erau pe un teren. Ei se antrenau undeva separat.

Și atunci i-am chemat la antrenament. Nu poți să nu te antrenezi la prima echipă. S-au simțit diferit după ce i-am băgat la antrenament cu prima echipă.

ADVERTISEMENT

Nu puteam să accept ca niște jucători, care au făcut ceva pentru un club la un moment dat, că se antrenează pe acolo. N-am să înțeleg chestia asta niciodată. Mi se pare foarte ieftin”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digisport.

Iasmin Latovlevici regretă demiterea lui Marius Șumudică

Ajuns la 35 de ani, Iasmin Latovlevici nu a rămas mult timp fără angajament după despărțirea de CFR Cluj. Fotbalistul a semnat imediat cu FC Argeș.

Fundașul a mărturisit că nu regretă perioada petrecută la gruparea feroviară, dar că îl regretă pe Marius Șumudică.

”Continuam cu Șumudică. Nu aveam niciun motiv să nu continui. Nu am discutat prea mult (cu Dan Petrescu – n.r.). Mi s-a transmis un lucru, am analizat situația. Mă bucur că s-a rezolvat repede”, a spus fotbalistul la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT