Fotbal international

Ilie Dumitrescu despre reluarea Bundesligii: „Toată lumea abia aștepta fotbalul și să parieze. Și eu o să pariez!”

15.05.2020 | 17:38
Ilie Dumitrescu despre reluarea Bundesligii Toata lumea abia astepta fotbalul si sa parieze Si eu o sa pariez
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit despre reluarea Bundesligii în cadrul emisiunii SuperLive Show și a mărturisit că va paria pe prima etapă de la reluarea fotbalului din Germania.

Ilie Dumitrescu, bucuros de reluarea Bundesligii

Ilie Dumitrescu a vorbit

despre reluarea fotbalului în Germania și este bucuros de revenirea Bundesligii: „A fost un eveniment excelent, chiar înainte de a începe pandemia de coronavirus am filmat reclama la mine în living. Superbet a intrat în contact cu tot ce înseamnă spitale din România și au donat 1.000.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Medicii noștri au fost nepregătiți la început, dar meciul a fost câștigat, pentru că medicii s-au ridicat la cel mai înalt nivel și trebuie să-i aplaudăm pentru asta. Sunt mândru de tot ce înseamnă cadru medical.

Mâine începe Bundesliga, asta e main eventul, nu duelul meu cu Daniel Pancu. Jucătorii abia așteptau să înceapă fotbalul în europa și să parieze. Și eu o să pariez o sumă modică. Aș vrea să-i rog pe cei care pariază să mizeze pe Pancu în duelul cu mine”.

ADVERTISEMENT

„Eu aștept să văd meciurile, e un moment inedit. Foarte rar, pe parcursul unui campionat, echipele au avut o pauză de 8 săptămâni”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Pronosticul lui Ilie Dumitrescu pentru Dortmund – Schalke

„A fost extrem de complicat pentru cei din Germania, chiar dacă ei au avut o pauză de 4 săptămână, cu participare activă. După 12 zile au intrat la antrenament în grup, vom vedea mâine cum vor reacționa. A doua problemă este lipsa fanilor, care făceau spectacol în Germania. Cred că vor fi multe momente de joc în care va exista un echilibru, chiar dacă, probabil, tot jucătorii de top vor face diferența.Primele trei lucruri care îmi vin în minte când mă gândesc la Germania: forță, organizare, fotbal spectacol. La Dortmund – Schalke pun GG și peste 2,5”, a continuat „Mister”.„Stai acasă și super-distrează-te. Superbet donează 1.000.000 de lei pentru cumpărarea de echipamente medicale necesare luptei împotriva noului coronavirus. Mereu mi-au plăcut super-jucătorii care în momentele grele fac diferența. Împreună putem super-ajuta. Ajută și tu cum poți!”, 

ADVERTISEMENT

a mai spus Ilie Dumitrescu.