Ilie Dumitrescu dezvăluie care sunt planurile lui Gică Hagi: “Am ieșit la un prânz cu el și mi-a spus tot!”

Sorin Dumitrescu   
în Casa Pariurilor Liga 1
15/09/2020, 11:21
Ilie Dumitrescu dezvăluie care sunt planurile lui Gică Hagi: “Am ieșit la un prânz cu el și mi-a spus tot!”
Ilie Dumitrescu dezvăluie care sunt planurile lui Gică Hagi: "Am ieșit la un prânz cu el și mi-a spus tot!". Foto: Cuget liber.ro

Viitorul Constanța a început în genunchi acest sezon, aflându-se într-o postură în care nu s-a mai aflat, aceea de a ocupa ultimul loc la sfârșitul primelor trei etape, cu un singur punct și golaveraj 2-8!

În ultima rundă dobrogenii au fost pur și simplu executați pe stadionul lor, la Ovidiu, de Craiova, e drept ajutată și de faptul că gazdele au jucat încă din minutul 2 cu un om mai puțin, după cartonașul roșu primit de Artean.

Instalat în această vară pe banca Viitorului tânărul tehnician spaniol Ruben de la Barrera nu pare deocamdată a reuși să implementeze echipei ideile sale tactice și multă lume se așteaptă ca patronul clubului, până în vară antrenorul ei, Gică Hagi să nu mai aibă răbdare și fie să revină la treabă, fie să numească un alt antrenor.

Gică Hagi mai are răbdare cu Ruben de la Barrera

Însă fostul său coleg din Generația de Aur, Ilie Dumitrescu, înlătură această ipoteză, declarând că Gică Hagi are deplină încredere în stafful spaniol și că e nevoie de timp ca jucătorii să se adapteze cerințelor acestuia.

Dumitrescu a dezvăluit la Digi Sport că actuala preocupare a Regelui o constituie echipa de tineret a clubului, care urmează să ia din nou startul în UEFA Youth League și printr-o participare cu rezultate superioare celor de acum speră să crească și mai mult nivelul valoric al puștilor din Academie.

“Ruben de la Barrera are toată susţinerea lui Gică Hagi. Vă spun sigur acest lucru pentru că în pauza pentru echipa naţionala am ieşit la un prânz cu Hagi.

Mi-a spus că se vede o singură dată pe săptămână cu antrenorul pentru a discuta chestii generale. Ruben de la Barrera are tot confortul şi se bucură de toată încrederea. Pe undeva este normal, are nevoie de ceva timp pentru a-şi implementa ideile.

Prioritară e echipa de tineret din Europa Youth League

Gică se implică foarte mult în această perioadă la echipa de Youth, care va juca în Liga Campionilor. Vrea să facă tot posibilul pentru a merge cu echipa de tineret cât mai sus în această competiţie”

Până în momentul de față participările celor de la Viitorul în competiția europeană rezervată echipelor de tineret nu au fost semnificative, ceea ce l-a deranjat pe Gică Hagi, motiv pentru care acum se pregătește minuțios noua prezență în competiție.

Închide ×