Sport

Ilie Dumitrescu dezvăluie strategia lui Gică Hagi pentru sezonul viitor: „Nu se gândește la Conference, vrea Champions League!”

Ilie Dumitrescu a dezvăluit strategia lui Gică Hagi pentru următorul sezon, spunând că „Regele” se gândește la accederea în Champions League.
30.06.2023 | 22:13
Ilie Dumitrescu dezvaluie strategia lui Gica Hagi pentru sezonul viitor Nu se gandeste la Conference vrea Champions League
Ilie Dumitrescu dezvăluie strategia lui Gică Hagi pentru sezonul viitor. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că Farul este o echipă mult mai solidă decât a fost atunci când a participat pentru prima dată în preliminariile cupelor europene și că echipa are șanse pentru a obține rezultate bune.

Ilie Dumitrescu dezvăluie strategia lui Gică Hagi pentru sezonul viitor

Ilie Dumitrescu a dezvăluit strategia lui Gică Hagi pentru următorul sezon: „Eu știu că nu există o ofertă din Anglia pentru Borza. Plus că dacă nu a împlinit 18 ani sunt șanse mai mari să rămână la Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Și ar fi o afacere foarte bună pentru Gică Hagi să mai rămână un an la Farul și apoi să facă pasul la un transfer în străinătate”.

„Munteanu e o pierdere, Alibec văd că rămâne la Farul. Vorbim despre doi jucători care au dat un randament bun la Farul. Au fost momente când cei doi au decis meciul.

ADVERTISEMENT

Hagi își ia în calcul și că Louis Munteanu nu va continua. Am văzut și în amicalul acesta că Enes Sali a intrat foarte bine, dar Sali nu e Munteanu, are alte calități. Ar fi ideal să-i ai pe toți în echipă”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Farul a fost o echipă ca campionatului!”

„Acum vorbim despre o echipă care a avut organizarea de joc și mixul de jucători tineri cu jucători cu experiență, care a făcut ca echipa să fie pe primul loc 80% din campionat. Spre deosebire de prima participare europeană, acum sunt mai mulți jucători cu experiență care au evoluat bine.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători care în axul central dau consistență, iar Farul a fost o echipă solidă în campionatul ăsta. Sper să rămână Băluță, Nedelcu și Artean măcar pentru meciul ăsta cu Sheriff”, a continuat Ilie Dumitrescu.

„Cumva e acoperit și la zona de fundași centrali. Ai un Alibec, plus noile achiziții. E clar că Gică a format două echipe, una pentru campionat și una pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

În momentul în care ești implicat în grupe, ai nevoie de un lot valoros numeric, ca să poți să păstrezi ritmul în campionat și în grupe. Eu îl văd pe Hagi încrezător, a spus că nu se gândește la Conference League, ci la Champions League”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink