Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, dezvăluiri despre ce se va întâmpla la FCSB. “Mi-a plăcut, așa, ca plan, ce vrea să facă Edi Iordănescu!”

19.05.2019 | 08:45
Ilie Dumitrescu dezvaluiri despre ce se va intampla la FCSB Mia placut asa ca plan ce vrea sa faca Edi Iordanescu

După ce a anunțat că nu ar putea să lucreze cu Gigi Becali la FCSB, Ilie Dumitrescu a făcut dezvăluiri în legătură cu ce se va întâmpla la vicecampioana României dacă Edi Iordănescu o să accepte propunerea venită din partea latifundiarului din Pipera de a antrena echipa.

FANATIK a dezvăluit că Edi Iordănescu a discutat cu Gigi Becali în legătură cu preluarea băncii tehnice a FCSB-ului, iar Ilie Dumitrescu a vorbit despre planul actualului antrenor de la Gaz Metan Mediaș și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. Fostul internațional român susține că a discutat cu Edi Iordănescu, iar acesta l-a impresionat.

”Nu m-am întâlnit cu Edi Iordănescu, dar am vorbit cu el la telefon. Fiind ancorat în fenomen, m-a întrebat de toți jucătorii Stelei. Cum văd eu fiecare jucător și am început să dezvolt. Mi-a plăcut, așa, ca plan, ce vrea să facă Edi! Are un plan foarte bine pus la punct. Mie îmi place ce am auzit. Problema se pune că trebuie să vrea și distinsul. În momentul când eu am vorbit cu Edi Iordănescu, nu a avut nicio discuție cu Gigi Becali. Este un antrenor cu personalitate Edi. Mie mi-a plăcut foarte mult dialogul cu el, am văzut cât de ordonat și coerent este. Își dorește să facă performanță”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu pentru digisport.ro.

Edi Iordănescu într-o conferință de presă susținută la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Edi Iordănescu într-o conferință de presă susținută la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce zice Ilie Dumitrescu despre Mihai Stoica

Ilie Dumitrescu a vorbit și despre implicarea lui Mihai Stoica la FCSB, iar fostul fotbalist al formației roș-albastre susține că directorul sportiv al vicecampioanei României are un rol important. Mai mult, acesta a ținut să îi transmită lui Gigi Becali că echipa are nevoie de un preparator fizic.

”Să știi că un om ca Meme pe bancă e important. Făcând abstracție de mesajele astea, ai nevoie de un om ca Meme pe bancă. Dacă aș fi antrenor, aș avea nevoie de un om ca Meme pe bancă. Că poate nu poți să acoperi tot. Un detaliu face diferența. Ai nevoie de oameni pricepuți, ai nevoie de un preparator”, a mai spus Ilie Dumitrescu pentru sursa citată mai sus.