Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, dialog cu Gigi Becali în direct: “Pune-l pe Meme” / “Vezi-ţi de treabă”

02.10.2018 | 01:54
Ilie Dumitrescu dialog cu Gigi Becali in direct Punel pe Meme  Veziti de treaba

Ilie Dumitrescu a avut un dialog cu Gigi Becali în direct, în studioul unei emisiuni de sport. Patronul de la FCSB explica ce fel de jucător îşi doreşte să aducă la închidere, care să evolueze alături de Dragoş Nedelcu, atunci când Dumitrescu i-a transmis să-l pună pe Mihai Stoica, managerul clubului, să urmărească jucători de acel profil.

Răspunsul lui Gigi Becali nu a întârziat să apară şi a lăsat de înţeles că se va ocupa chiar el de găsirea unui mijlocaş, acesta fiind unul dintre posturile pe care preferă să le acopere cu jucători pe care îi ştie. Recent, şeful “roş-albaştrilor” anunţa că singurul departament în care le dă libertate deplină lui Mihai Stoica şi Nicolae Dică este cel defensiv.

Ilie Dumitrescu, în dialog cu Gigi Becali

“În iarnă mai aducem un mijlocaș acolo, lângă Nedelcu. Vreau viteză, nu-mi jucătorii care sunt lenți, care dorm. Dacă dorm… nu mai dăm gol. Eu nu prea găsesc în România un mijlocaș central cum mi-ar plăcea mie, nu prea văd. Știu eu unul, dar să văd, îl mai studiez”, a spus Gigi Becali, apoi a venit replica lui Ilie Dumitrescu: “Puneți-l pe MM la treabă! Să vă dea informații,”, i-a transmis Ilie Dumitrescu.

“Naaah, nu, las’ că știu eu. Lasă, vezi-ți de treabă. O să vedem”, a conchis Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu, dialog cu Gigi Becali în direct. Patronul de la FCSB în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dunărea Călăraşi, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, duminică 23 septembrie 2018.
Ilie Dumitrescu, dialog cu Gigi Becali în direct. Patronul de la FCSB în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dunărea Călăraşi, contând pentru Liga 1 Betano

Ilie Dumitrescu a vorbit cu Becali şi privind pregătirea fizică a jucătorilor, atunci când i-a transmis şefului de la FCSB că ar avea nevoie de un preparator fizic mai bun decât Ovidiu Kurti.

Citeşte şi:

  • Ilie Dumitrescu îl critică din nou pe Gigi Becali: “Se îmbată cu apă rece”
  • Ilie Dumitrescu, laude pentru patronul FCSB-ului! ”Gigi e diabolic!”