Sport

Ilie Dumitrescu, drastic după eșecul lui FCSB cu Karagandy: „Sunt eliminați de o echipă de diletanți!”. Ce sfat îi dă lui Gigi Becali

Ilie Dumitrescu a comentat drastic eliminările echipelor românești din Conference League.
30.07.2021 | 21:23
Ilie Dumitrescu, drastic după eșecul lui FCSB cu Karagandy: „Sunt eliminați de o echipă de diletanți!”. Ce sfat îi dă lui Gigi Becali
Ilie Dumitrescu, drastic după eliminarea FCSB-ului: „Sunt eliminați de o echipă de diletanți!”. Ce sfat îi dă lui Gigi Becali. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” i-a oferit și un sfat lui Gigi Becali, în privința antrenorului, spunând că Dinu Todoran încă nu are experiență FCSB are nevoie de un antrenor care să pună în practică o strategie pe care să fie benefică pentru toată lumea.

Ilie Dumitrescu a amintit de alte perioade la FCSB, când Gigi Becali se consulta cu antrenorii, iar echipa avea rezultate, fără să se mai vorbească atât de mult de implicarea patronului.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, drastic după eliminarea FCSB-ului

Ilie Dumitrescu a avut o reacție drastică după eliminarea echipelor românești din Conference League, mai ales după eliminarea FCSB-ului de către Șahtior Karagandy, despre care „Mister” a spus că este o echipă de „diletanți”:

E foarte greu pentru un club important ca FCSB să ajungă în situația asta. Cu experimentele astea, FCSB ajunge să fie eliminată de o echipă de diletanți, de amatori.

ADVERTISEMENT

N-am crezut vreodată că se va ajunge aici. Eu nu puteam să cred că are echipa aia capacitatea de a pune probleme”.

„Nu-mi place să jignesc, să arunc cuvinte grele!”

Ilie Dumitrescu a continuat și i-a dat un sfat lui Gigi Becali în privința antrenorului de la FCSB: „Mie nu-mi place să jignesc, să arunc cu cuvinte grele, dar când va găsi Gigi formula asta ideală, să aducă un antrenor și să-i accepte anumite lucruri…

Ciclul săptămânal și pregătirea le face antrenorul. Au mai fost situații când echipa a făcut performanță, chiar dacă Gigi lua anumite decizii”.

ADVERTISEMENT

„Deja s-a ajuns la o chestie… Zice că el face tot, nu mai e nicio perdea. E deplasat ce se întâmplă, eu n-ar trebui să fiu de acord cu chestia asta”, a mai spus Ilie Dumitrescu la TV DigiSport.

„Ai antrenor, nu poți să intri pe post și să spui că eu fac, eu dreg. Când va găsi formula ideală, să aducă un antrenor cu experiență care să-i pună în practică strategia, echipa va avea și o exprimare, chiar dacă există implicarea lui, dar cu perdea, cum era înainte”, este de părere „Mister”.

Și Gică Popescu a comentat eliminările echipelor românești din Conference League înainte de startul meciului dintre Rapid și Farul: „Rușine! Asta am simțit ieri. Accident era dacă se întâmpla cu o echipă din trei, așa au fost eliminate toate”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 2,07 este cota pentru „total goluri FCSB: peste 1,5”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE