Sport

Ilie Dumitrescu, vehement la adresa lui Dusan Uhrin: „Nu știai în ce ai intrat? Că nu te-ai dus la Rotaru sau la Varga”

Ilie Dumitrescu a lansat un atac dur la adresa lui Dusan Uhrin.
09.07.2021 | 22:29
Ilie Dumitrescu vehement la adresa lui Dusan Uhrin Nu stiai in ce ai intrat Ca nu teai dus la Rotaru sau la Varga
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a avut o discuție cu Iuliu Mureșan, iar tehnicianul ceh a anunțat când va da un răspuns final dacă va rămâne la Dinamo, FANATIK dezvăluind în exclusivitate informația, dar și antrenorul care îi poate lua locul.

Ilie Dumitrescu s-a supărat că Dusan Uhrin nu a plecat mai devreme de la club, acum punând echipa într-o postură incomodă, în care haosul predomină.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, dur la adresa lui Dusan Uhrin

Ilie Dumitrescu a lansat un atac dur la adresa lui Dusan Uhrin, despre care spune că trebuia să plece mai devreme dacă tot dorea să plece de la Dinamo, tehnicianul ceh fiind conștient de situația care e la club încă de la revenirea sa.

„Știe în ce a intrat, nu știe? Știi în ce ai intrat domnul Dusan Uhrin, că nu te-ai dus la Neluțu Varga, la Mihai Rotaru sau în altă parte unde ai toate lucrurile puse la punct.

ADVERTISEMENT

Trebuia să plece de mai demult dacă nu îi convenea situație”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Marius Niculae a vorbit despre haosul de la Dinamo

Marius Niculae a vorbit despre haosul de la Dinamo și anunță ce speră jucătorii „câinilor” să se întâmple în viitor: „Jucătorilor li s-a transmis să uite de datorii.

ADVERTISEMENT

Jucătorii se antrenează singuri după bunul plac. Tot speră să devină jucători liberi de contract și să plece de la Dinamo”.

Dusan Uhrin a vorbit despre situația gravă de la Dinamo imediat după întoarcerea din cantonamentul din Turcia, când și-a arătat indignarea pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo:

ADVERTISEMENT

„Sper ca până miercuri să se rezolve totul şi vom vedea ce se va întâmpla. Momentan nu ştiu nimic. Sper să nu se întâmple miercuri, sper să se întâmple ceva azi sau mâine”.

„Avem de rezolvat o mulţime de probleme legate de salariile jucătorilor, de transferuri. Noi nu avem voie să transferăm jucători.

Lotul nu este suficient pentru competiţii, trebuie să aducem poate şase sau şapte jucători. Am multe promisiuni”, a mai spus cehul.

ADVERTISEMENT