STEAUA. Ilie, fanatic: "Star, FCSB, Steluţa sau cum s-o trezi Gigi!"

UPDATE. STEAUA. Ilie Dumitrescu nu se dezice de echipa lui Gigi Becali, indiferent cum se va numi aceasta în viitor.

STEAUA. "Şi dacă echipa se va chema de mîine FC Star Bucureşti sau Steluţa sau cum va avea Gigi chef să o numească atunci cînd se trezeşte dimineaţa, eu, Ilie Dumitrescu, o voi susţine. De ce? Pentru că, pentru mine, echipa lui Gigi Becali a continuat rezultatele şi tradiţia Stelei. A continuat ceea ce a început Carmen, apoi CCA, apoi Steaua. Eu asta cred. Şi nu pot fi acuzat de nimic. Pentru că de Crăciun, de Anul Nou, de onomastica mea, nu am primit nici un telefon sau vreun sms de la cei care sînt acum la Steaua", a declarat Ilie Dumitrescu.

---------------------------------------------------------------------------------------

STEAUA. Războiul dintre Gigi Becali şi Armată a atins noi culmi în 2017. Latifundiarul nu mai are voie să folosească numele Steaua pentru echipa sa începînd din acest an, în timp ce Armata pune la punct o nouă echipă, care să pornească din ligile inferioare în toamnă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

STEAUA. Fostul atacant al Stelei, Ilie Dumitrescu, a declarat că e partea lui Gigi Becali în acest diferend spunînd că e continuatoarea echipei unde a evoluat el:

STEAUA. "Este clar că vom asista în viitorul apropiat la o sentinţă definitivă şi irevocabilă. Ca atare, noi cei care am fost obişnuiţi să spunem "Steaua Bucureşti" va trebui să reformulăm, să îi spunem altfel. Eu sînt fan Steaua, o să ţin în continuare cu "FC cum se va numi ea".

Eu sînt crescut de la 8 ani la Steaua, acolo m-am format, acolo m-am dezvoltat ca om, de acolo am avut şansa să fiu transferat în Anglia, la Tottenham. Cariera mi-am încheiat-o la noua echipă, care era continuatoarea echipei. Eu nu conosc altă "Stea", aceasta e echipa Steaua pentru mine", a spus Ilie Dumitrescu.

STEAUA. Majoritatea componenţilor din generaţia "Steaua 86" sînt de partea Armatei în acest proces. Ilie Dumitrescu a fost şi antrenor al Stelei în anul 2010 şi a reuşit să califice echipa în grupele Ligii Europa.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933