Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, enervat din cauza contului fake pe numele său, unde tocmai a apărut „scandalul Cornel Dinu”: „Merg la poliție!” + reacția lui Gigi Mulțescu

22.05.2020 | 18:20
Ilie Dumitrescu enervat din cauza contului fake pe numele sau unde tocmai a aparut scandalul Cornel Dinu Merg la politie  reactia lui Gigi Multescu
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu este enervat din cauza contului fake de Facebook care postează în numele său și a anunțat că va lua măsuri drastice, asta după ce în urmă cu un an a făcut un denunț la Poliția Capitalei.

Pe contul fake al lui Ilie Dumitrescu a apărut videoclipul cu înjurăturile lui Cornel Dinu, iar FANATIK a aflat cine este autorul filmulețului.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, nervos din cauza contului fake de Facebook

Ilie Dumitrescu trece prin momente grele, din punct de vedere al rețelelor de socializare, este nervos din cauza contului fake de Facebook care postează în numele său, mai ales că pe acea pagină a apărut „scandalul Cornel Dinu”, pe care „Mister” l-a explicat într-un editorial pentru FANATIK.

„Mai mult decât să merg la Poliția Capitalei și să merg la Poliția Sectorului 1, voi trimite mai multe mesaje la Facebook. Ei trebuie să ia măsuri, pentru că este un furt de identitate.

ADVERTISEMENT

El tot încearcă să-mi strice imaginea și să mă facă să arăt rău în fața oamenilor. Sper că utilizatorii de Facebook să știe că acela nu e contul meu adevărat”, a spus Ilie Dumitrescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la DigiSport.

Nu e prima dată când Ilie Dumitrescu cere măsuri împotriva deținătorului contului Fake

Ilie Dumitrescu s-a mai plâns de-a lungul timpului din cauza paginii fake și chiar dacă a apelat la serviciile Poliției Capitalei, fostul internațional român nu a reușit să oprească activitatea paginii:

ADVERTISEMENT

„Am avut mari probleme fiindcă am luat apărarea celor de la FCSB în conflictul cu CSA! Supărat pe mine, un individ și-a făcut cont pe Facebook în numele meu. Și postează tot felul de trăsnăi. Asta se numește furt de identitate!

Dar în România văd că nu se pedepsește. E un băiat pe care-l cunosc, nu poate fi un exemplu pentru familia lui. Mi-au zis cei de la Peluza Sud cine e, dar pentru mine nu există”.

ADVERTISEMENT

„M-am dus la poliție și cei de acolo mi-au dat răspuns oficial să mă duc la Facebook! Iar Facebook n-are niciun reprezentant în România. Sunt doar roboți… Acum aștept să-mi verifice contul, dar degeaba.

Băiatul ăla își vede de treabă în timpul ăsta. Îmi ia pozele. În fine, îi doresc sănătate!”, a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro în luna noiembrie.

Gheorghe Mulțescu, supărat pe Cornel Dinu

Gheorghe Mulțescu a fost unul dintre cei jigniți de Cornel Dinu în filmuleț și a comentat pe tema aceasta: „Dacă nu-și cere scuze de la mine, nu îl mai salut nici dacă îl văd pe stradă. S-a ajuns prea departe, mai ales că a mai fost și episodul cu meciurile trucate.

Aia a fost opinia lui, dar acum e vorba de înjurături și jigniri, ceea ce e cam mult”.

ADVERTISEMENT