Fotbal intern

Ilie Dumitrescu face apel la suporterii CSA Steaua: „O sută de dolari sau de euro pentru echipa ta, n-ai da?”

13.02.2021 | 18:34
Ilie Dumitrescu face apel la suporterii CSA Steaua O suta de dolari sau de euro pentru echipa ta nai da
Ilie Dumitrescu face apel la suporterii CSA Steaua: „O suta de dolari sau de euro pentru echipa ta, n-ai da?”
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu cere sprijinul suporterilor CSA Steaua pentru a contribui la bugetul echipei și dă exemplul celor de la Rangers care jucau cu casa închisă în liga a patra din Scoția.

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști care au jucat la Steaua București nu înțelege de ce CSA Steaua nu reușește să atragă mai mulți fani care să cumpere abonamente și să aducă bani la club. Cel mai bun exemplu sunt suporterii lui Dinamo, care au cumpărat toate biletele virtuale pentru meciul cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional este unul dintre cei mai mari susținători ai echipei din Liga 3, alături de Marius Lăcătus, Tudorel Stoica, Gabi Balint sau Victor Pițurcă.

Ilie Dumitrescu cere sprijinul suporterilor CSA Steaua: „Adică n-ai face un efort pentru echipa ta? O sută de euro pe an?!”

Ilie Dumitrescu a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” unde a cerut sprijinul tuturor suporterilor CSA Steaua pentru a contribui la bugetul echipei, care este unul uriaș pentru o echipă de Liga 3.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Stelei dă exemplul lui Rangers și visează la un Ghencea plin cu cel puțin 30.000 de abonați, iar internaționalul român ar fi primul care ar contribui la această cauză: „Apropo de suporteri, de fani și de proiecte în general. De ce nu luăm proiectul lui Rangers? Liga 4, se juca cu casa închisă. Se juca cu casa închisă! De ce să nu văd?!

„Mister” consideră că prea puțini suporteri susțin acest proiect, deși sunt foarte mulți care se declară susținători ai CSA Steaua și nu ai FCSB: „Gândiți-vă să aibă câte 10, 15, 20, 30 de mii de abonați care umpleau stadionul din Ghencea. 30.000 de mii de abonați la proiectul ăsta. Ei au fost 1.500-2.000, nici nu știu câți sunt”, a spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu: „Aș da și eu o sută de euro, pe an! Pentru numele ăsta. Pentru Steaua, da!?”

Ilie Dumitrescu îi „trage” de urechi pe cei din conducerea CSA Steaua care nu au scos la vânzare abonamente anuale, care puteau fi cumpărate de suporteri în ciuda faptului că meciurile se desfășoară fără spectatori, mai ales că nu e nevoie de o sumă exorbitantă: „O sută de dolari sau de euro pentru echipa ta, n-ai da? Adică n-ai face un efort pentru echipa ta? O sută de euro pe an?!”.

Ba, mai mult, fostul jucător al Stelei îi provoacă pe suporterii steliști să vină alături de CSA Steaua București, dacă le pasă cu adevărat de această echipă: „Domne, dacă sunt zeci de mii, sute de mii de suporteri steliști, cu proiectul de la CSA… De ce nu se implică în proiectul ăsta și să fie 50, 60, 100 de mii, să-i văd?”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu consideră că problema banilor și a finanțatorului ar fi rezolvată dacă fiecare fan ar contribui anual cu un abonament, iar clubul CSA Steaua ar putea să ajungă să facă performanță într-un timp mai scurt: „Adică, cine trebuie să vină acolo să zică: ‘Domnilor, haideți să facem abonamente!’. Eu cred că echipa asta ar putea să facă performanță dacă fiecare fan care susțin acest proiect și această echipă. Aș da și eu o sută de euro, pe an! Pentru numele ăsta. Pentru Steaua, da!?”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT