Sport

Ilie Dumitrescu felicită U Craiova pentru că l-a luat pe Vînă: „Cred mult în el!”. Un prim avertisment pentru FCSB: „Burlacu e fragil!”

Ilie Dumitrescu a felicitat Craiove pentru transferul lui Ionuț Vînă.
27.07.2021 | 21:17
Ilie Dumitrescu felicita U Craiova pentru ca la luat pe Vina Cred mult in el Un prim avertisment pentru FCSB Burlacu e fragil
ADVERTISEMENT

„Mister” crede că oltenii vor avea mult de câștigat în urma transferului mijlocașului de la FCSB, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK și confirmată pentru site-ul nostru de patronul Gigi Becali.

Florin Bratu a vorbit despre venirea lui Andrei Burlacu, pe care l-a antrenat la Concordia Chiajna, însă despre care a spus că este un fotbalist fragil, predispus la accidentări.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu felicită U Craiova pentru că l-a luat pe Vînă

Ilie Dumitrescu a felicitat conducerea Craiovei pentru transferul lui Ionuț Vînă, fotbalist în care își pune mari speranțe, dar care nu a reușit să se impună la FCSB după venirea de la Viitorul:

„Eu cred foarte mult în jucătorul ăsta, cred că Vînă se va impune la Craiova. Nu a reușit la FCSB, dar e un transfer foarte bun pentru Craiova. O să se impună! E un jucător valoros”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are trei soluții de la mijloc în sus, apropo de fantezia lui Gigi de a juca fără mijlocaș la închidere, o să fie expuși toți fundașii echipei, nu numai Vinicius, dar se poate întâmpla orice”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Florin Bratu o avertizează pe FCSB

În schimbul lui Ionuț Vînă, la FCSB vor ajunge Ivan Mamut și Andrei Burlacu, iar Florin Bratu a comentat venirea fostului puști minune al oltenilor la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Bratu a precizat că l-a antrenat la Concordia Chiajna, însă îi avertizează pe cei de la FCSB că tânărul jucător este predispus la accidentări, nu grave, dar care îl țin departe de teren etape în care echipa ar putea avea nevoie de el:

„Eu l-am avut pe Burlacu la Chiajna, e bun, dar e fragil, se accidentează repede. El, pus la punct cu o pregătire bună, poți să mai storci ceva din el.

ADVERTISEMENT

Poate juca în stângă, al doilea vârf. Avea accidentări la gleznă, la genunchi, nu foarte grave, dar care îl țineau departe o lună”

Gabi Balint a glumit și a intervenit în discursul lui Florin Bratu: „Nu mai spune mai mult, o să le strici socotelile oamenilor de acolo!”.

Florin Bratu a replicat tot în glumă, spunând că sunt oameni profesioniști la FCSB care știu ce fotbaliști iau la echipă: „De ce să nu mai spun? Crezi că ei nu știu acolo ce fotbaliști iau?”.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandî – FCSB: 1,55 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT