Sport

Ilie Dumitrescu, fermecat de galeria Rapidului: „Nu am văzut așa ceva în viața mea! O să merg de plăcere la meciurile lor”

Ilie Dumitrescu a recunoscut că a fost fermecat de galeria Rapidului.
31.08.2021 | 19:56
Ilie Dumitrescu fermecat de galeria Rapidului Nu am vazut asa ceva in viata mea O sa merg de placere la meciurile lor
ADVERTISEMENT

„Mister” a rămas plăcut impresionat de felul în care fanii își încurajează echipa în toate meciurilor, spunând că va merge de plăcere la meciurile de pe teren propriu ale giuleștenilor.

Ilie Dumitrescu spune că galeria Rapidului este în topul preferințelor personale și crede că fotbaliștii care joacă într-o astfel de atmosferă au mult de câștigat.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, fermecat de galeria Rapidului

Ilie Dumitrescu a vorbit despre ultimul meci al Rapidului, cel cu Craiova, scor 1-2, remarcând din nou galeria Rapidului, despre care a spus că intră în topul preferințelor lui, motiv pentru care vrea să meargă mai des la meciurile de pe teren propriu ale giuleștenilor:

„Moldovan a avut un meci foarte bun, cred însă că putea să facă mai mult la primul gol al Craiovei, dar a fost fenomenal în rest.

ADVERTISEMENT

Eu n-am văzut o atmosferă mai specială și frumoasă decât ce a făcut Rapid. Deci, galeria Rapidului e în topul meu al preferințelor”.

„N-am văzut în viața mea o echipă să fie susținută 90 de minute de galerie. Ca jucător într-o atmosferă ca asta… te încarcă, te mobilizează… e fantastic ce au făcut fanii.

ADVERTISEMENT

Dacă nu o să am emisiune, voi merge special la meciurile Rapidului, pentru a asculta galeria”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Mai vrem să aducem jucători la Rapid!”

Daniel Niculae a vorbit despre situația de la Rapid, mărturisind că este posibil să mai fie adus încă un jucător la echipă. Totodată, „Nico” a vorbit și despre fanii echipei, pe care i-a felicitat pentru atmosfera creată, însă le-a reproșat gesturile de la finalul meciului cu Craiova:

ADVERTISEMENT

„Stahl sper să nu fie ultimul transfer al nostru, să vedem. Până să intervină eliminarea lui Claudiu, nu știu dacă a avut Craiova vreo ocazie. În a doua repriză, Reghe a fost inspirat și a introdus jucătorii care au făcut diferența.

E puțină frustrare, că poate dacă ar fi egalat mai devreme, nu mai primeam acel gol pe final de meci. Felicit jucătorii, felicit suporterii, în afară de 2-3 petarde și incidentele de la finalul meciului, s-au comportat exemplar.

Nu se vor mai comercializa băuturi în sticle la stadion, la meciurile noastre. Sunt anumite trăiri, anumite scandări și așa se strigă. Ne raportăm și la tensiunea meciurilor”.

„Am avut discuții cu Săpunaru și după meci, sunt niște incidente regretabile, dar fac parte din meciurile importante și sper să nu se mai repete. Trebuie să eliminăm astfel de gesturi.

Totuși, până la meciul cu Craiova, suporterii s-au purtat exemplar. Să schimbe cântecele”, a mai spus Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT