Sport

Ilie Dumitrescu i-a stabilit 4 titulari lui Edi Iordănescu pentru meciul Finlanda – România: ”Sunt jucătorii mei preferați”

Edi Iordănescu pregătește în amănunt partida Finlanda - România, dar Ilie Dumitrescu este de părere că sunt 4 jucători care nu ar trebui să lipsească dintre titulari.
23.09.2022 | 11:35
Ilie Dumitrescu ia stabilit 4 titulari lui Edi Iordanescu pentru meciul Finlanda  Romania Sunt jucatorii mei preferati
Edi Iordănescu pregătește în amănunt partida Finlanda - România, dar Ilie Dumitrescu este de părere că sunt 4 jucători care nu ar trebui să lipsească dintre titulari. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Selecționerul le pregătește cel puțin o surpriză nordicilor, FANATIK aflând că Deian Sorescu va fi forțat în primul ”11”, el fiind un jucător polivalent.

Ce jucători vrea să vadă Ilie Dumitrescu printre titulari la Finlanda – România

Fostul mare internațional Ilie Dumitrescu a dezvăluit că este încântat de fundașii centrali Adrian Rus și Ionuț Nedelcearu și ar vrea ca selecționerul Edi Iordănescu să înceapă cu ei titulari întâlnirea Finlanda – România.

ADVERTISEMENT

”Eu spun, dacă vrei să fac un 11, îl fac. Mie-mi place cuplul de fundași centrali, sunt jucătorii mei preferați. Rus cu Nedelcearu. I-am văzut într-un meci cu Norvegia, au jucat titulari amândoi.

Trebuie să câștigi meciul ăsta. Alibec, trece printr-o formă foarte bună, Man, care este o certitudine pe postul acela, în rest… Alibec trebuie să joace, Man, cuplul de fundași centrali și cam atât”, a declarat Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Ganea pentru Edi Iordănescu

În conferința de presă premergătoare întâlnirii cu Finlanda, selecționerul a ținut să explice de ce a preferat să-l convoace pe Florinel Coman, în ciuda formei slabe arătate, și i-a lăsat acasă pe Maxim și Mitriță.

Fundașul Adrian Rus a avut un mesaj plin de curaj înaintea duelului dintre Finlanda și România, declarând că victoria ”tricolorilor” este obligatorie, indiferent de presiunea care se află pe umerii lui și a colegilor.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ionel Ganea i-a transmis un mesaj ferm lui Edi Iordănescu prin intermediul FANATIK, înainte de ultimele două meciuri ale ”tricolorilor” din Liga Națiunilor, și crede că principalul vinovat pentru situația actuală a naționalei este președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Ionuț Radu, titular în poarta României

Meciul Finlanda – România, din penultima etapă a Grupei 3 a Diviziei B din Liga Națiunilor, va avea loc vineri, de la ora 21:45, pe stadionul Olimpic din Helsinki. Partida va fi transmisă în direct de postul Antena 1.

ADVERTISEMENT

O dezbatere națională s-a creat pe subiectul cine va fi portarul titular al naționalei la Helsinki. FANATIK a anunţat încă din urmă cu o săptămână că alesul lui Edi Iordănescu pentru poarta primei reprezentative este Ionuţ Radu, portarul celor de la Cremonese.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,84 este cota pentru „total cornere: par” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT