Fotbal intern

Ilie Dumitrescu îl apreciază pe Toni Petrea: „E meritul lui! Nu poți antrena din fotoliu”

19.03.2021 | 23:49
Ilie Dumitrescu il apreciaza pe Toni Petrea E meritul lui Nu poti antrena din fotoliu
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit la finalul partidei dintre FCSB și CFR Cluj, 3-0, remarcându-l pe Toni Petrea, despre care a spus că el este adevăratul antrenor de la echipa lui Gigi Becali.

„Mister” i-a mai remarcat și pe Octavian Popescu și pe Ovidiu Popescu ca fiind doi dintre cei mai buni fotbaliști ai FCSB-ului în partida cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 49, Florin Tănase a majorat scorul în minutul 62, iar Olimpiu Moruțan a stabilit scorul final în minutul 78, cu un șut superb de la marginea careului.

Ilie Dumitrescu îl apreciază pe Toni Petrea

Ilie Dumitrescu l-a remarcat pe Toni Petrea la finalul derby-ului dintre FCSB și CFR Cluj, spunând că el este adevăratul antrenor de la formația „roș-albastră”: „Nu poți antrena din fotoliu. Există o colaborare bună între ei și domnul Becali. Ca să faci anumite scheme de joc, automatisme, doar un antrenor o poate face.

ADVERTISEMENT

Poate echipa a fost făcută după meciul cu UTA, fiind un ciclu săptămânal, nu are legătură cu Gigi Becali, care e problema? Să nu subestimăm și să luăm din merite unor oameni care muncesc și o fac bine”.

„S-a cunoscut lipsa celor patru din atac, pentru că nu au avut niciun jucător care să țină mingea acolo. A fost un meci de referință a lui FCSB cu CFR Cluj”.

ADVERTISEMENT

Au contat greșelile personale, dar Octavian Popescu a avut un meci bun, a avut o viteză fantastică și-a depășit adversarii. Ovidiu Popescu a jucat și el foarte bine, a dat niște pase precise, niște pase extraordinare. Totodată e o demonstrație că el și Neubert antrenează echipa”, a mai spus Ilie Dumitrescu la TV DigiSport.

Și Basarab Panduru l-a evidențiat pe Ovidiu Popescu

Basarab Panduru a comentat scurt, dar la obiect prestația lui Ovidiu Popescu din derby-ul cu FCSB, mai ales că acesta a evoluat în prima repriză pe postul de fundaș stânga, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, iar în a doua repriză a schimbat partea, jucând pe postul de fundaș dreapta, după ieșirea lui Vali Crețu .

ADVERTISEMENT

„Ne-am lămurit de Ovidiu Popescu, e bun oriunde. Dacă ai nevoie de fundaș dreapta, joacă fundaș dreapta, dacă ai nevoie de fundaș stânga, joacă și acolo, la fel și la mijlocul terenului”, a spus Basarab Panduru la TV TelekomSport.

În urma victoriei, FCSB se distanțează de CFR Cluj și ocupă prima poziție din clasament cu 63 de puncte în 28 de meciuri, în timp ce campioana României rămâne la patru puncte distanță de Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,25 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT