Fotbal intern

Ilie Dumitrescu îl atacă dur pe Rednic: “Să-şi asume, m-a şocat organizarea defensivă”

Autori: Andrei David, Mirela Apostol | 02.11.2018 | 09:16
Ilie Dumitrescu îl atacă dur pe Rednic! Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare la meciul de fotbal dintre Csikszereda şi Dinamo Bucureşti din optimile Cupei României

Ilie Dumitrescu a analizat jocul prestat de FC Dinamo Bucureşti în meciul din Cupa României, pierdut cu Csikzereda la loviturile de departajare. Mircea Rednic a fost atacat de Dumitrescu, cel care spune că antrenorul “câinilor” nu a pregătit pentru acest meci nici loviturile de la 11 metri, şi este de părere că “Puriul” ar trebui să îşi asume rezultatele negative, să nu mai anunţe transferuri pentru că motivaţia jucătorilor scade şi de aici vin şi evoluţiile slabe.

Ilie Dumitrescu spune că este de neconceput ca o echipă precum este Dinamo să fie condusă cu scorul de 2-0 de oe chipă din Liga 3! “Observ că la Dinamo responsabilitatea pentru acest eșec e doar a fotbaliștilor. Când antrenam, eu ieșeam după fiecare eșec și spuneam că e sută la sută responsabilitatea antrenorului. Cred că și Rednic ar trebui să-și asume. A fost al treilea lui meci si pe mine m-a șocat organizarea defensiva a lui Dinamo. Să fii condus cu 2-0 de o echipă de Liga a 3-a.

Cum îl atacă Ilie Dumitrescu pe Mircea Rednic

Eu nu-i judec pe cei de la penalty-uri. Eu mă întreb ce s-a intâmplat de s-a ajuns la lovituri de departajare. Tu vii și spui că aduci jucători noi când mai ai 4-5 meciuri decisive pana la pauza de iarnă și trebuie să scoți puncte? Păi ce să mai joace fundașul tău stânga sau altul din echipă când știe că îi aduci înlocuitor?! De asemenea, i-aș întreba pe fotbaliștii lui Dinamo dacă acest meci a fost pregătit pentru loviturile de la 11 metri”, a spus Ilie Dumitrescu la un post de televiziune.

Mircea Rednic după meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, luni 30 octombrie 2018
Mircea Rednic după meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Ligii 1 Betano

FC Dinamo Bucureşti a fost eliminată deCsikzeredadupă ce s-au executat lovituri de departajare. La finalul celor 90 de minute, s-au jucat prelungiri şi scorul a fost din nou de egalitate, 3-3. În cele din urmă, după penalty-uri gazdele partidei s-au impus cu scorul de 9-8. Dumitrescu l-a criticat pe Rednic pentru modul în care a gestionat lucrurile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!