Fotbal intern

Ilie Dumitrescu îl contrazice pe Gigi Becali. “I-a distrus patronul, dar Steaua are cel mai bun cuplu de fundaşi centrali!”

07.12.2018 | 08:41
Ilie Dumitrescu il contrazice pe Gigi Becali Ia distrus patronul dar Steaua are cel mai bun cuplu de fundasi centrali

Ilie Dumitrescu a ţinut să îl contrazică pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a avut o reacţie dură la adresa lui Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic la finalul meciului pierdut de vicecampioana României pe terenul celor de la Sepsi OSK, scor 4-2, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano.

Gigi Becali a fost dezamăgit de evoluţia cuplului de fundaşi centrali de la FCSB în meciul cu Sepsi OSK şi a anunţat că va cumpăra doi fundaşi centrali. “A fost 11 metri la Planic cu mâna. Dacă dai autogol cu stângul în dreptul poţi să câştigi campionatul? L-am lăudat pe Planic, l-am făcut jucătorul anului. Nu e, e bunicel, dar nu e el jucătorul anului. O să cumpăr vreo doi fundaşi centrali. Eu i-am făcut lui Bălaşa 15 mii pe lună, el avea 8.000. Am zis că am dat lovitura cu el, dar după ce i-am dat a greşit. Îl driblează toată lumea, cel mai slab fundaş central pe care l-am avut eu la Steaua e Bălaşa”, spunea Gigi Becali la finalul meciului Sepsi – FCSB.

Gigi Becali, contrazis de Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu nu e de acord cu cele spuse de Gigi Becali şi este convins că FCSB are cel mai bun tandem dinb Liga 1 Betano în centrul defensivei. “Pentru mine, Bălașa este unul dintre cei mai buni fundași centrali din România. Vine după o accidentare, o să aibă timp să-și revină. Și Planic la fel. Cred că Steaua are cel mai bun cuplu de fundași centrali. I-a distrus patronul ieri, era supărat, dar o să-și revină, o să vedeți voi.“, a declarat Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic, cei doi fundaşi centrali de la FCSB criticaţi de Gigi Becali, la un antrenament susţinut sub comanda lui Nicolae Dică

Totodată, Ilie Dumitrescu îl sfătuieşte pe Gigi Becali să cumpere fundaşi centrali pentru ca Nicolae Dică să nu mai fie nevoit să improvizeze. Trebuie totuși să mai cumpere. Dacă vor mai apărarea probleme cu accidentările, n-ai cum să stai în 2-3 jucători. E nevoie de întăriri. Sunt convins că lui Gigi i-a trecut totul astăzi“, a precizat Ilie Dumitrescu.

  • Sepsi OSK – FCSB, scor 4-2, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019