Ilie Dumitrescu îl critică pe Budescu, după ce l-a certat pe Dică

Eduard Popa   
in Fotbal intern
10/04/2018, 18:58
Ilie Dumitrescu îl critică pe Budescu, după ce l-a certat pe Dică

“Sunt un pic frustrat, mă simt folosit. Sunt jucător cu experienţă, nu merit să fiu schimbat la pauză. Probabil vom avea o discuţie, în care să lămurim lucrurile. Şi-au făcut treaba cu mine, după care m-au scos la pauză, nu este normal”, a fost declaraţia lui Budescu, după ce a fost schimbat de Dică după 45 de minute.

Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a criticat pe Budi la sfârşitul meciului pentru faptul că l-a criticat pe antrenor. „Bă, Costică, eşti nebun? Unde te crezi? Te crezi la Astra? Eşti la Steaua, eşti la Becali”, a tunat Becali, care îşi asumă o parte din vină pentru situaţia prezentă din cauza faptului că l-a lăudat mereu pe mijlocaşul ofensiv. 

Dumitrescu: „Budescu îl pune într-o postură dificilă pe Dică”

Aceeaşi opinie o are şi Ilie Dumitrescu, care crede că Budescu a fost alintat de Becali: “Budescu şi-a câştigat respectul prin exprimare. Este un fotbalist important, care merită să fie titular. Dar acum vrea explicaţii de la antrenor… Îşi permite, să nu uităm declaraţiile lui Gigi Becali. Nu joacă Steaua, joacă Budescu, nu a bătut Steaua cu 1-0 (n.r. cu CSM Iaşi), ci Budescu… Uite că acum îl pune într-o postură dificilă pe Dică. Antrenorul trebuie acum să dea explicaţii unui jucător. Patronul ar trebui să fie un pic mai abil şi mai inteligent. Schimbarea de la pauză a fost inspirată. Era nevoie de un fotbalist care să facă mai mult faza defensivă”, a comentat Ilie Dumitrescu.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×