Sport

Ilie Dumitrescu îl felicită pe „antrenorul” Gigi Becali după FCSB – Sepsi 1-0: „Mută foarte bine”

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de FCSB în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și îl laudă pe Gigi Becali pentru inspirația de care a dat dovadă.
13.03.2023 | 10:11
Ilie Dumitrescu il felicita pe antrenorul Gigi Becali dupa FCSB  Sepsi 10 Muta foarte bine
3 puncte e distanța dintre FCSB și liderul Farul. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat sezonul regulat cu o victorie la limită în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe „antrenorul” Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu îl felicită pe Gigi Becali pentru mutările făcute cu Sepsi

FCSB intră în play-off de pe locul al treilea, la doar trei puncte de liderul Farul Constanța, în timp ce Sepsi mai are de tras pentru a-și asigura locul în primele șase echipe.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu e de părere că Sepsi nu a făcut un joc defensiv rău: „A fost o reacție bună a lui Bergodi, cu multe schimbări. Dimitrov a jucat bine fundaș dreapta, a urcat bine în spatele lui Radunovic, a și centrat bine pentru Tudorie.

Ninaj și Bălașa, buni la dueluri câștigate, pressingul ăsta de întâmpinare al lui Ninaj l-au cam simțit toți. Deci mai bine defensiv cu Ninaj și Bălașa, iar Dimitrov m-a surprins plăcut pe faza ofensivă, plus Francisco Junior la mijloc”,  a explicat analistul la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu îl laudă și pe preferatul lui Gigi Becali, Joyskim Dawa„FCSB nu a mai reușit să își creeze ocazii, oricum a ținut-o foarte mult FCSB pe Sepsi să nu își creeze ocazii. O singură fază mi-a plăcut, Matei a scăpat direct pe linia de fund, iar Dawa a intervenit foarte bine, era o fază importantă de gol. Deci trebuie să îl remarc și pe Dawa, cu două intervenții foarte bune”.

Inspiratul Gigi Becali! De data asta a nimerit toate schimbările

Ilie Dumitrescu a analizat schimbările făcute de patronul FCSB și a remarcat inspirația de care a dat dovadă: „În schimb, Gigi mută foarte bine, îl scoate pe Edjouma și îl schimbă cu Ovidiu Popescu, care dă siguranță în mijloc, deși nu are aceeași calitate pe fază ofensivă.

ADVERTISEMENT

Apoi, Miculescu în locul lui Coman, deși și Coman și Tavi Popescu au acoperit foarte bine în fața fundașilor laterali, pe faza defensivă, strângeau foarte mult și în interior”, a concluzionat „Mister”.

Jucătorii FCSB-ului visează la titlu în startul play-off-ului

Octavian Popescu visează la primul său titlu de campion în SuperLiga: „Pentru mine, fiecare meci e o finală de acum. Avem o echipă foarte bună, mă așteptam să terminăm pe podium și sper să câștigăm campionatul pentru că merităm. E important să dăm tot ce avem mai bun și sper să ajut echipa”.

ADVERTISEMENT

Iar Deian Sorescu e și mai încrezător: „Da, avem forța să luăm titlul în acest an, de asta am și venit la FCSB. Dar cel mai important lucru e să luăm lucrurile meci cu meci, pas cu pas”.

ADVERTISEMENT