Fotbal international

Ilie Dumitrescu, impresionat de Dennis Man după primul gol marcat în Serie A: „Extrem de activ, cu personalitate!”

03.04.2021 | 22:11
Ilie Dumitrescu impresionat de Dennis Man dupa primul gol marcat in Serie A Extrem de activ cu personalitate
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a fost extrem de încântat de evoluția lui Dennis Man și consideră că fotbalistul Parmei devine ușor-ușor un jucător de bază la Parma, după ce a marcat primul său gol.

Dennis Man a fost titular în partida dintre Benevento și Parma încheiată la egalitate, scor 2-2, în etapa a 29-a din Seria A, în timp ce Valentin Mihăilă a intrat pe teren abia în minutul 77 al meciului.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș al FCSB a reușit să aducă un punct echipei sale în urma unei execuții spectaculoase, cu două minute înainte de fluierul final al partidei.

Ilie Dumitrescu a fost fascinat de Dennis Man: „Activ, cu personalitate, l-au ajutat și meciurile de la națională”

Ilie Dumitrescu a vorbit la superlativ despre evoluția lui Dennis Man din partida cu Benevento și consideră că meciurile de națională l-au ajutat foarte mult, chiar dacă rezultatele nu au fost cele așteptate: „Man a fost extrem de activ. A fost polivalent, a jucat atât în stânga, cât și în dreapta. Reușita e extrem de importantă, chiar avea nevoie de un gol. Mi-a plăcut, a avut tonus, a fost activ. Avea nevoie să ajute echipa, dar nu știu cât va conta acest punct”, a spus fostul mare jucător al Stelei la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cel mai important transfer al Parmei din această iarnă i-a impresionat pe italieni și a fost extrem de lăudat de presa din „Cizmă” după ce a spart „gheața” și a marcat primul gol în Serie A: „Acum încearcă mai mult, are încredere, ceea ce e un lucru pozitiv. Plus că își întărește statutul în echipă. Mi s-a părut extrem de activ, cu personalitate, cred că l-au ajutat și meciurile de la națională”, a mai explicat „Mister”.

Dennis Man a primit cea mai mare notă dintre jucătorii Parmei (6,5) și a mai avut două ocazii foarte mari. El putea aduce victoria „cruciaților” la ultima fază, când lovitura sa de cap nu a prins cadrul porții: „A fost cel mai bun din atacul Parmei, iar pe final a încercat să-şi impulsioneze colegii cu mai multe acţiuni individuale. A marcat primul lui gol pentru ‘cruciaţi’ cu un stâng frumos, care a salvat-o pe Parma de o nouă înfrângere. În prelungiri a fost la un pas să devină eroul zilei, dar a ratat o lovitură de cap după o centrare perfectă”, au notat cei de la Parmalive.com.

ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a remarcat importanța golului lui Dennis Man: „Primul gol e cel mai important pentru un jucător nou la o echipă”

Fostul fotbalist al Stelei, Narcis Răducan, a vorbit și el despre importanța golului marcat de Dennis Man, chiar dacă acesta nu a reușit să aducă victoria celor de la Parma, care rămâne pe locul 19 în Serie A, cu doar 20 de puncte: „Primul gol e cel mai important pentru un jucător care a plecat în străinătate. A marcat pe final, iar psihologic te energizează un astfel de eveniment”, a mai explicat acesta.

Dennis Man a fost remarcat și de Filippo Inzaghi, care a apreciat execuția de finețe a celui mai scump transfer din Serie A din pauza de iarnă: „Man a avut o execuție impresionantă pe urmărirea balonului. E vorba de calitatea adversarului, nu am avut ce să facem“, a spus și fostul mare fotbalist italian.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant e convins că dacă Parma ar fi început campionatul acum, cu Dennis Man și Mihăilă situația ar fi fost cu totul alta în clasament, mai ales că se vede clar că echipa joacă din ce în ce mai bine de la meci la meci: „Dacă Serie A ar fi început acum, Parma s-ar fi luptat pentru cu totul alte obiective. E o echipă foarte bună”.

ADVERTISEMENT