Sport

Ilie Dumitrescu, impresionat de interesul generat de CFR Cluj – Lazio. Cum se pot califica ardelenii: „Le-am putea pune probleme”

Ilie Dumitrescu a fost impresionat de interesul generat de partida dintre CFR Cluj și Lazio și a spus cum se pot califica ardelenii.
23.02.2023 | 19:45
Ilie Dumitrescu impresionat de interesul generat de CFR Cluj  Lazio Cum se pot califica ardelenii Leam putea pune probleme
Ilie Dumitrescu, impresionat de interesul generat de CFR Cluj - Lazio
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că Rangel Janga și Cephas Malele formează un cuplu ofensiv foarte bun, amintind de felul în care au evoluat în meciul din ultima etapă din campionatul intern cu FC Argeș, scor 3-1, și vrea să vadă mai multă personalitate din partea elevilor lui Dan Petrescu.

Ilie Dumitrescu, impresionat de interesul generat de CFR Cluj – Lazio

Ilie Dumitrescu a fost impresionat de interesul fanilor români, care a fost generat de partida dintre CFR Cluj și Lazio, unde se anunță sold out: „Mă uit la imaginile astea cu lumea de la stadion, merită să vii pentru un spectacol. Mă uitam și la Buzău… nu era nimeni, chiar dacă sunt șanse să intre echipa în play-off. Bine, dacă juca cu FCSB era stadionul plin, dar spun așa în general.

ADVERTISEMENT

Acum e un 4-4-2 clasic, vorbim despre doi jucători marcatori. E un cuplu de atacanți, care în ultima etapă, cea cu FC Argeș, au arătat că pot pune probleme. Eu aștept foarte mult și de la Camora și Manea, chiar dacă sunt jucători de bandă, e nevoie de Camora la Krasniqi și de Manea la Deac”.

„Jucătorii noștri ar trebui să dea dovadă de mai multă personalitate, cum a făcut Krasniqi când a adus eliminarea fundașului lui Lazio. Eu cred că am putea să le punem probleme. Vorbim despre o echipă care are experiență, totuși”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne bucurăm, noi culegem roadele muncii noastre!”

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a vorbit chiar înaintea meciului despre partida cu Lazio, transmițând un mesaj clar pentru jucători, și anume că trebuie să evolueze cu bucurie:

„I-am obișnuit pe fani cu victorii și calificări, dar trebuie să fim și realiști. Trebuie să ne bucurăm, noi culegem roadele muncii jucătorilor și ai staff-ului tehnic. Nu aș numi uin bonus, pentru că facem tot ce ține de noi să obținem calificarea. Cuvântul de ordine e „Enjoy”, pentru că toată lumea trebuie să se simtă bine astăzi.

ADVERTISEMENT

Alături de fani am realizat obiective mărețe, jucăm diferit față de alte meciuri când publicul ne împinge de la spate. Avem absențe și sperăm să nu conteze atât de mult. Au și ei absențe, dar lotul lor e mai valoros decât al nostru”.

„Jucătorii se gândesc la importanța meciului, la ceea ce au realizat până acum. Noi am încercat să nu reprezentăm doar clubul, orașul, ci toată România. Eu sunt optimist și nu știu dacă aș putea da un procent, dar am mare încredere în jucătorii noștri.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să prindem o zi excepțională, ținând cont că jucătorii sunt de partea noastră, iar ei să prindă o zi mai slabă decât cea din tur. Nu contează banii în asemenea meciuri. Când vin bani de la UEFA, patronul încearcă să își răsplătească jucătorii. Fotbalul a demonstrat că aduce și dezamăgiri, dar și bucurii foarte mari”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT