Sport

Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător de la FCSB după derby-ul cu Dinamo: „E fantastic”

Fostul mare internațional român l-a lăudat pe Claudiu Keșeru pentru prestația din derby-ul cu Dinamo, câștigat la scor de tenis de echipa sa.
13.09.2021 | 09:34
Ilie Dumitrescu impresionat de un jucator de la FCSB dupa derbyul cu Dinamo E fantastic
ADVERTISEMENT

Victoria categorică obținută de FCSB în fața eternei rivale Dinamo – scor 6-0 – l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. „Repatriat” chiar în pauza competițională prilejuită de jocurile echipei naționale, Claudiu Keșeru a reușit să marcheze din nou în poarta „câinilor” și să stârnească admirația fostului internațional.

Printre remarcați s-au mai numărat Valentin Gheorghe, care și-a trecut la rândul său numele pe lista marcatorilor în primul meci disputat în tricoul roș-albastru, Andrei Cordea, dar și Iulian Cristea, folosit de Edi Iordănescu pe post de „închizător”.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu după derby-ul cu Dinamo. Și nu a fost singurul

FCSB avea nevoie de un rezultat pozitiv și de o exprimare consistentă după ce s-a întâmplat cu CFR. Keșeru e un jucător fantastic, joacă foarte bine cu spatele la poartă, e un punct de sprijin, cu inteligență de joc are. În seara asta a făcut diferența.

Valentin Gheorghe, la fel, s-a integrat bine, a avut o evoluție foarte bună. Îi dau dreptate lui Steliano Filip (n.r. la faza eliminării), nu a fost intensitate, este de VAR, l-ar fi ajutat foarte mult VAR-ul pe Istvan Kovacs, nu ar fi rupt echilibrul.

ADVERTISEMENT

Trebuie să te informezi când iei o decizie de tipul ăsta. El a sărit, s-a și ferit, asta a făcut Gheorghe, a scos maximum. Senzație golul marcat de Gheorghe, a fost și pasa foarte bună a lui Keșeru.

Gheorghe a gestionat foarte bine faza, s-a distrat. Cordea, ce înseamnă să faci pasul la echipa națională, să ai încredere. El va lua statutul de jucător important în acestă echipă.

ADVERTISEMENT

A avut acțiuni individuale, a jucat între linii. L-aș remarca și pe Cristea în această poziție, la închidere, a asigurat echilibru între atac și apărare. FCSB a surprins-o pe Dinamo în benzi, cu Gheorghe și Cordea”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Cuvinte de laudă pentru Gigi Becali: „Asta înseamnă să ai putere financiară”

De asemenea, fostul internațional a apreciat reacția patronului Gigi Becali după startul dezamăgitor de sezon și eforturile financiare făcute pentru aducerea unor jucători precum Keșeru sau Valentin Gheorghe, care au avut o contribuție importantă la victoria fără drept de apel din derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

La Keșeru, asta înseamnă să ai putere financiară și să ai reacție. Ca să-l aduci pe Keșeru, trebuie să ai putere financiară.

Va arăta bine FCSB-ului, în momentul în care vor reveni Tănase, Coman, Budescu, plus Cordea, Octavian Popescu.

Va fi o competiție pe post, va fi o bancă foarte puternică. Va fi și un progres, asta se întâmplă când e competiție pe post. FCSB are și lideri în echipă”, a conchis Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCU Craiova – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT