Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, încântat de un fundaș din Liga 1! ”Parcă e Benzema sau Iniesta”

Autor: Traian Terzian | 16.05.2018 | 22:53
Ilie Dumitrescu, încântat de un fundaș din Liga 1! ”Parcă e Benzema sau Iniesta”
Fundașul Concordiei Chiajna, Andrei Marc, a fost lăudat de Ilie Dumitrescu, după ce a creat faza unicul gol din meciul cu FC Botoșani, din etapa a zecea a play-out-ului Ligii 1 Betano

Fostul internațional Ilie Dumitrescu s-a declarat încântat de un fundaș din Liga 1 Betano, după ce a urmărit meciul dintre echipele FC Botoșani și Concordia Chiajna, din etapa a zecea a play-out-ului.

Deși au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 16, după eliminarea lui Taher Bawab, oaspeții s-au impus la Botoșani cu golul marcat de Paul Batin în minutul 19. Însă toate privirile au ffost pe fundașul Andrei Marc, cel care a creat faza unicul gol.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Andrei Marc după faza creată în Liga 1

Întrebat de cine îi aduce aminte această trecere, eroul meciului cu Argentina, de la Mondialul din 1994 nu a stat pe gânduri. ”Benzema sau Iniesta. Dar ăsta e fundaş, nu? Nu doar trecerea, dar şi centrează cu exteriorul. Frumoasă fază”, a comentat Ilie Dumitrescu la un post de televiziune.

Formaţia Concordia Chiajna a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în etapa a zecea a a play-out-ului Ligii 1 Betano. Ilfovenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 16, după eliminarea lui Bawab.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Paul Batin, în minutul 19, din centrarea lui Marc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!