Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, ironii la adresa lui Nicolae Dică! ”Leziunile fibrilare de acolo apar. Ce să înțeleg?”

29.11.2018 | 09:34
Ilie Dumitrescu ironii la adresa lui Nicolae Dica Leziunile fibrilare de acolo apar Ce sa inteleg
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu nu s-a putut abține după victoria FCSB-ului la Iași și a lansat mai multe ironii la adresa lui Nicolae Dică. Astfel, fostul mare atacant al roș albaștrilor a ridicat câteva semne de întrebare legate de condiția fizică a jucătorilor și de pregătirea pe care au făcut-o aceștia.

Acum o lună, o lună și ceva, un lucru era evident. Steaua juca foarte bine în prima repriză. Juca foarte bine, un joc în viteză, foarte bine elaborat, cu acțiuni, cu o dinamică foarte bună de joc. Numai că, după minutul 60 erau ceva probleme. Și la acel moment am pus niște întrebări, am semnalat problema. Adevărat, au fost probleme de efectiv sezonul acesta la Steaua. Este pentru prima dată când un antrenor se confruntă cu astfel de probleme. La un moment dat erau 6 sau 7 jucători titulari cu diverse probleme. Problemele de la genunchi și glezne nu pot fi puse pe pregătire, dar leziunile fibrilare de acolo apar. La Iași, am văzut o reacție foarte bună a echipei în repriza a doua, ceea ce poate înseamnă că echipa a crescut” a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Ilie Dumitrescu, ironii la adresa lui Nicolae Dică! Dumitrescu în platou
Ilie Dumitrescu a jucat preț de opt ani de zile pentru Steaua

Ilie Dumitrescu, ironii la adresa lui Nicolae Dică!

Ilie Dumitrescu a continuat apoi pe aceeași linie. Ce să înțeleg? Că a fost un plan ca echipa să ajungă după 13 sau 14 etape la un ritm foarte bun? Ce cifre îmi dădea mie Dică în trecut cu 117, 118 km… Depinde și în ce ritm faci kilometrii ăștia. Dacă-i faci în 2/4 nu bați pe nimeni. Dar, acum mi-a plăcut echipa în repriza a doua și am puterea să o spun. Bravo, felicitări, dar trebuie să vedem că echipa aceasta va crește”, a adăugat Ilie Dumitrescu

FCSB este pe locul 2 în Liga 1 Betano cu 31 de puncte acumulate după primele 16 jocuri ale sezonului. 9 victorii au elevii lui Nicolae Dică, 4 rezultate de egalitate, dar și 3 înfrângeri.

ADVERTISEMENT
  • 31 de goluri au marcat cei de la FCSB, cele mai multe din Liga 1 Betano