Sport

Ilie Dumitrescu „l-a citit” pe Gigi Becali. „A băut ceaiul la 5, a văzut o telenovelă și și-a imaginat Ovidiu Popescu fundaș central” 😊

Ilie Dumitrescu a vorbit despre dorința lui Gigi Becali de a-l folosi pe Ovidiu Popescu pe postul de fundaș central, explicând cum a luat decizia patronul FCSB-ului.
26.05.2022 | 22:37
Ilie Dumitrescu la citit pe Gigi Becali A baut ceaiul la 5 a vazut o telenovela si sia imaginat Ovidiu Popescu fundas central
Ilie Dumitrescu „l-a citit” pe Gigi Becali. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că Gigi Becali va face mutările de care FCSB are nevoie pentru a se bate la campionat și la intrarea în grupele Conference League în sezonul viitor.

Ilie Dumitrescu „l-a citit” pe Gigi Becali

Ilie Dumitrescu a vorbit despre deciziile lui Gigi Becali, comentând și ultima declarație a patronului FCSB-ului, care a spus că îl va folosi pe Ovidiu Popescu pe postul de fundaș central:

ADVERTISEMENT

„Gigi nu mai acceptă niciun sfat de la nimeni, făcea și business și performanță cu un antrenor bun, că au mai fost antrenori buni pe la echipă.

Ultimul titlu l-a câștigat atunci cu Gâlcă, dar a vândut mereu. Eu îl urmăresc pe Gigi Becali și îi urmăresc mișcările. Probabil a înțeles că trebuie să aibă mai multe soluții pe posturi”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ai un lot valoros cu jucători importanți. De la mijloc în sus, echipa arată extraordinar.

Nu știu despre asta cu Ovidiu Popescu fundaș central, eu îl știu pe Gigi, a băut ceaiul la cinci, probabil s-a uitat la o telenovelă și și-a imaginat că Ovidiu Popescu poate juca fundaș central. Ovidiu Popescu nu poate să joace fundaș central”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Asta cu Ovidiu Popescu nici nu o iau în seamă la Gigi!”

„Asta cu Ovidiu Popescu nici nu o iau în seamă la Gigi. El a spus ceva esențial odată, să ia un număr nouă și un fundaș central. Așa cred că va face, nu joacă Ovidiu Popescu fundaș central”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Gigi Becali a spus că nu va face niciun transfer la FCSB, doar dacă va găsi un jucător liber de contract și valoros. A mai spus că Andrei Miron e liber să își caute echipă, iar Ovidiu Popescu îi va lua locul:

ADVERTISEMENT

„Să-și caute Miron echipă, nu aduc pe nimeni, ce să fac? Eu nu am spus că… să nu creadă cineva că mai bag banii mei la fotbal.

Dacă e să aduc un fundaș central gratis și bun, da. Dacă nu, să vină Ovidiu Popescu fundaș central”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT