Fotbal intern

Ilie Dumitrescu l-a dat de gol pe Gică Hagi. “Sunt convins că nu a cedat!”

11.03.2019 | 09:33
Ilie Dumitrescu și Gică Hagi. Fostul internațional român l-a dat de gol pe antrenorul Viitorului

FC Viitorul Constanța a reușit după ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1 Betano să prindă un loc în play-off, iar Ilie Dumitrescu l-a dat de gol pe Gică Hagi și susține că antrenorul fostei campioane a României se gândește la posibilitatea de a câștiga titlul și în sezonul 2018 – 2019.

Cum l-a dat de gol Ilie Dumitrescu pe Gică Hagi

Gică Hagi a repetat în nenumărate rânduri că echipa sa are ca obiectiv clasarea pe locul 3 la finalul play-off-ului, dar Ilie Dumitrescu, fostul jucător al echipei naționale a României care îi este prieten “Regelui”, este sigur că Gică Hagi nu a cedat.

Ilie Dumitrescu și Gică Hagi la un eveniment

Gică Hagi speră la o victorie pe Arena Națională

Pentru FC Viitorul Constanța urmează meciul cu FCSB, de la ora 20.30, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano, pe Arena Națională, iar Gică Hagi speră ca echipa sa să reușească să obțină cele trei puncte puse în joc pe terenul vicecampioanei României.

“Avem meciul cu Steaua (n.r. – actuala FCSB). O echipă tehnică, cu jucători care au experienţă mare. Această echipă ştie să joace fotbal, să atace. Au jucători individuali foarte buni, dar noi o să ne facem jocul nostru, strategia noastră şi să încercăm să ne impunem. O să fie foarte dificil, dar ăsta a fost mesajul meu pentru echipă”, a spus Gică Hagi, înaintea partidei de luni.