Fotbal intern

Ilie Dumitrescu l-a pus la punct pe Naum pe subiectul banilor împrumutaţi de FCSB la Astra: “Vrei să spui că e blat? Ce vrei să spui?”

17.03.2019 | 20:37
Ilie Dumitrescu la pus la punct pe Naum pe subiectul banilor imprumutati de FCSB la Astra Vrei sa spui ca e blat Ce vrei sa spui

FANATIK a dezvăluit faptul că FCSB a împrumutat Astra cu 300.000 de euro, situație inedită pentru fotbalul românesc. FCSB și Astra fac parte din play-off și în acest sezon, astfel că împrumutul ridică suspiciuni asupra corectitudinii cu care se vor desfășura meciurile directe. 

Ilie Dumitrescu l-a pus la punct pe Naum pe subiectul banilor împrumutaţi de FCSB la Astra

Problema a fost ridică și de moderatorul Radu Naum la emisiunea Fotbal Club. Repetatele sale întrebări asupra acestui subiect l-au enervat pe Ilie Dumitrescu. Fostul component al Generației de Aur nu vede o problemă în privința împrumutului, dând exemplu situația în care s-au regăsit Bayern și Dortmund în urmă cu mai mulți ani.

„Vrei să spui că e blat? Sau ce vrei să spui? Mie nu mi se pare o problemă. Când Bayern a împrumutat Dortmund și a salvat-o de la faliment, a fost tot în neregulă? Mai grav era dacă un patron simpatiza cu FCSB și ar fi spus că dintre FCSB, CFR Cluj și Craiova își dorește ca FCSB să ia titlul. Eu cred că acest împrumut a fost făcut în schimbul unui jucător. Poate vom vedea la vară un jucător de la Astra la FCSB. Asta e opinia mea. Dacă era vorba despre un aranjament sau ceva în neregulă cu împrumutul, nu mai aflam noi, stați liniștiți” – a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Gigi Becali și Ioan Niculae s-au luptat în ultimele sezoane pentru titlu
Gigi Becali și Ioan Niculae s-au luptat în ultimele sezoane pentru titlu

O altă situație inedită în sportul mondial a fost până anul trecut în Formula 1, unde Renault și Red Bull, echipe concurente în Marele Circ, colaborau financiar pe partea tehnică. Mai exact, motoarele monoposturilor Red Bull erau furnizate de Renault, însă austriecii au renunțat la serviciile francezilor nemulțumiți fiind de numeroasele curse în care motorul a fost tocmai cauza abandonurilor.

În sezonul regulat, FCSB și Astra și-au împărțit victoriile, fiecare echipă câștigând pe teren propriu cu 1-0.