Fotbal intern

Ilie Dumitrescu laudă numirea lui Bogdan Andone ca antrenor la FCSB: “Are un mare avantaj”

05.06.2019 | 10:11
Ilie Dumitrescu lauda numirea lui Bogdan Andone ca antrenor la FCSB Are un mare avantaj

Ilie Dumitrescu vede cu ochi buni numirea lui Bogdan Antrenor ca antrenor principal la FCSB. Andone a fost începând din iarnă secundul lui Mihai Teja la echipa finanțată de Gigi Becali. Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei din perioada anilor 90, vede această numire ca pe o mutare bună, cu condiția, eternă, de când Gigi Becali a preluat clubul, ca să se înțeleagă cu latifundiarul din Pipera.

Ilie Dumitrescu laudă numirea lui Bogdan Andone ca antrenor la FCSB

”Există veșnica problemă, dacă Bogdan Andone va putea să gestioneze relația cu Gigi Becali. Dacă gestionezi relația cu Gigi Becali ai șanse foarte mari să te impui și în vestiar”-a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Dumitrescu îl apreciază foarte mult pe Bogdan Andone, considerând că este un model de disciplină și așa a fost toată cariera de jucător. ”Eu îl cunosc foarte bine ca jucător, era foarte disciplinat. Se antrena sută la sută, era un exemplu pentru ceilalți jucători din grup. Am luat niște referințe înainte să intru în emisiune. Îl cunosc foarte bine, este un băiat foarte preocupat. A mers la foarte multe seminarii. Nu are experiență foarte mare ca principal, dar are un mare avantaj, cunoaște foarte bine vestiarul și lotul”.

Ilie Dumitrescu despre Bogdan Andone. Cunoaște foarte bine lotul. Se știe bine și cu MM

Contează că îl cunoaște bine și MM

Totodată fostul internațional explică și ce l-a determinat pe Gigi Becali să recurgă la această soluție, pe care foarte mulți au văzut-o ca fiind neinspirată, de unde și glumele răutăcioase pe seama faptului că următorul pe listă ar putea fi Ionuț Luțu, omul bun la toate din prejama finanațatorului FCSB.

“Cunoscând foarte bine lotul este un argument foarte solid, plus că MM îl cunoaște și el foarte bine. S-a recurs la o persoană care a fost secundul lui Teja și a lucrat în club. În momentul în care ești în același colectiv îți dai seama și de capacitatea antrenorului. Acolo și-au dat seama că Bogdan Andone are calități”.