Fotbal intern

Ilie Dumitrescu, nemulțumit de titularizarea lui Niță la U Craiova – FCSB: „Nu înțeleg de ce nu îl folosesc pe el”

29.04.2021 | 19:38
Ilie Dumitrescu nemultumit de titularizarea lui Nita la U Craiova  FCSB Nu inteleg de ce nu il folosesc pe el
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a comentat titularizarea lui Adrian Niță pentru duelul dintre Craiova și FCSB și este nemulțumit de alegerea lui Toni Petrea.

„Mister” și-ar fi dorit să îl vadă titular în locul lui Niță pe Ionuț Vînă, despre care spune că are mai multă experiență și crede că era mai indicat să fie în teren la o astfel de partidă.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu nu înțelege motivul pentru care Ionuț Vînă nu joacă mai mult pentru FCSB, mai ales într-un moment care poate fi decisiv pentru lupta la titlu.

Ilie Dumitrescu, nemulțumit de titularizarea lui Adrian Niță la U Craiova – FCSB

Ilie Dumitrescu s-a arătat nemulțumit de titularizarea lui Adrian Niță pentru meciul FCSB-ului, pe care îl joacă în Bănie, contra Craiovei, „mister” fiind de părere că Ionuț Vînă ar fi trebuit să fie titular.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg de ce nu îl folosește pe Vînă, nu înțeleg. Nu se pregătește, nu e la același nivel ca ceilalți?

La un meci capital începi totuși cu un copil (n.r – Niță), fără experiență mare.  Văd că joacă mai mulți tineri fără experiență în locul lui, dar cred că putea să intre și el.

ADVERTISEMENT

Puteai să joci cu Moruțan mai avansat și cu Vînă în mijloc. Sau Oaidă, ai soluții. Poți să-l muți pe Vînă mai sus, care să-ți facă banda. El a avut un randament foarte bun când a jucat în poziția de inter cu Olaru”, a spus Ilie Dumitrescu la TV DigiSport.

„Nu poți să câștigi cu doar doi-trei jucători în formă!”

Ilie Dumitrescu a continuat și îi avertizează pe elevii lui Toni Petrea că trebuie să fie în formă pentru meciul cu Craiova, altfel nu va fi de ajuns ca doar doi-trei jucători ai „roș-albaștrilor” să se ridice la nivelul unui derby.

ADVERTISEMENT

„Mister” crede că Florin Tănase, Olimpiu Moruțan și cu Octavian Popescu trebuie să fie în formă maximă, alături de Ovidiu Popescu și fundașii laterali, pentru a obține o victorie în fața oltenilor.

„Nu poți doar în doi-trei jucători, trebuie să fie minim opt jucători la cel mai înalt nivel. Tănase, Popescu, Ovidiu Popescu, Moruțan și fundașii laterali trebuie să fie la cel mai înalt nivel”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT