Sport

Ilie Dumitrescu o vede favorită pe FCSB în ”finala” cu CFR Cluj: ”Are jucători care au ajuns la maturitate, au luat taurul de coarne”

Titlul de campioană se va decide cel mai probabil în ultima etapă la meciul direct dintre FCSB și CFR Cluj, iar Ilie Dumitrescu e evaluat șansele celor două formații.
13.05.2022 | 13:12
Ilie Dumitrescu o vede favorita pe FCSB in finala cu CFR Cluj Are jucatori care au ajuns la maturitate au luat taurul de coarne
Titlul de campioană se va decide cel mai probabil în ultima etapă la meciul direct dintre FCSB și CFR Cluj, iar Ilie Dumitrescu e evaluat șansele celor două formații. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Marea ”finală” pentru titlu din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1 se va disputa la Buzău, după ce vicecampioana României nu a primit acceptul să evolueze în Ghencea sau pe Arcul de Triumf.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj, disecat de Ilie Dumitrescu

Meciul meciurilor dintre FCSB și CFR Cluj, care va stabili campioana României în acest sezon, a fost analizat de fostul mare internațional Ilie Dumitrescu care consideră că ambele echipe au atuurile lor în această confruntare.

ADVERTISEMENT

”În momentul de față, sunt convins că FCSB are jucători care au ajuns la maturitate, au luat taurul de coarne în deplasare, cu CFR. Adică să joci cu presiunea aia, că trebuie să câștigi un meci… și evoluția a fost foarte bună. Am văzut cum a gestionat acum, cu Craiova.

Nu există favorită pentru că sunt două echipe foarte puternice. Diferența dintre FCSB și CFR e că CFR a mai trecut prin momente din astea, ei știu să joace meciurile astea cu presiune. Și peste FCSB a mai trecut un an sau doi, dar nu a jucat cu trofeul pe masă”, a declarat Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Avertisment pentru Dan Petrescu

Fostul mare fotbalist consideră că echipa lui Dan Petrescu trebuie să-și revizuiască jocul pentru meciul cu FCSB, deoarece are nevoie să marcheze dacă își dorește să câștige un nou titlu de campioană.

”Pentru mine, testul lor de maturitate a fost la meciul cu Craiova și mi-a plăcut. A câștigat, dar a fost echipa care a avut inițiativa în multe momente, a jucat în terenul adversarului, a forțat victoria. Dar asta e o finală fără favorit. E vorba de zi, de moment, de cum începi jocul, o acțiune poate să schimbe totul. Sigur va fi finală asta.

ADVERTISEMENT

Finala se va juca la București (n.r. – Buzău), indiferent de rezultatul meciului CFR-ului cu Craiova. Ca să scoți egal cu FCSB în deplasare, trebuie să dai gol. Gândește-te că FCSB a dat 3 goluri și a scos un egal. Da, asta e finala”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Bratu merge pe mâna CFR-ului

În schimb, selecționerul echipei naționale de tineret a României, Florin Bratu, mizează pe CFR Cluj în această bătălie și aduce ca argument faptul că ardelenii au încă două puncte avans în clasament.

ADVERTISEMENT

”FCSB joacă frumos, da, dar mă uit pe clasament și o văd pe CFR pe primul loc, cu două puncte peste. CFR are două din trei soluții. Să spunem că vor ajunge în situația asta”, a comentat Bratu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,88 este cota pentru „total goluri: 3-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT