Fotbal intern

Tricolori, ajutaţi-l pe Ilie! :D Pariul inedit care îl poate face pe Dumitrescu să apară în chiloți în direct la TV

18.06.2019 | 14:18
Tricolori ajutatil pe Ilie D Pariul inedit care il poate face pe Dumitrescu sa apara in chiloti in direct la TV

Calificarea echipei naționale de tineret a României la Campionatul European din 2019 a adus un pariu inedit făcut în direct la TV în luna octombrie a anului 2018 între Ilie Dumitrescu și jurnalistul Decebal Rădulescu. Astfel, dacă fostul internațional a mers pe o prezență a tricolorilor mici până în faza semifinalelor, ziaristul nu crede că aceștia pot să urce mai sus de locul 8 din 12 participante. Nu se termină aici – cel care pierde pariul trebuie să vină în emisiune îmbrăcat în lenjerie, la fel cum a făcut-o și Gary Linecker, în 2016, la BBC.


UPDATE, 18 iunie, ora 14:19. România începe parcursul la Campionatul European U-21, iar Ilie Dumitrescu nu a uitat de pariul pe care l-a făcut în luna octombrie în direct la TV și speră ca tricolorii să îl ajute să nu fie nevoit să vină la emisiune în chiloți, așa cum a promis că se va întâmpla dacă nu se califică România: “Sper să nu mă pună în faţa faptului împlinit, să trebuiască să îmi arăt fizicul aici. Nu am astfel de veleităţi. Sper să mă ajute echipa, mai ales că foarte multe speranţe se leagă de această naţională. Nu sunt puţini care sunt mai interesaţi de România U21 decât de naţionala mare”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club, pe Digi Sport.


“Nu cred că avem vreo șansă la acest Campionat European. Cred că vom fi echipa de pe locul 8, 9… Asta e părerea mea”, a declarat Decebal Rădulescu. Replica lui Ilie Dumitrescu nu s-a lăsat deloc așteptată. “E, uite, fac un pariu cu tine în direct, că echipa asta va ajunge în semifinală”. Pentru o clipă, jurnalistul a bătut în retragere, dar a continuat până la urmă. “Asta e ce cred eu. Bineînțeles că e posibil să ai dreptate, ai jucat o gramadă de ani fotbal, știi despre ce e vorba, dar eu zic din ce văd. Nu suntem singuri acolo. Franța îl are pe Mbappe, de exemplu”.

Ilie Dumitrescu, pariu inedit făcut în direct la TV! Ilie Dumitrescu expresiv
Ilie Dumitrescu crede că naționala de tineret se poate califica în semifinalele CE 2019

Ilie Dumitrescu, pariu inedit făcut în direct la TV!

Acesta a fost momentul în care Ilie Dumitrescu a decis că trebuie să iasă la atac. “Lasă, domne’, că Mbappe nu va juca la U21, nici Sterling la englezi. O să vezi! O să îți arăt că echipa asta va ajunge în semifinală. Să vii în ‘underwear’ (în lenjerie intimă) aici, exact ce a făcut Lineker. Și eu tot la fel, niciun fel de problemă”, a spus fostul internațional care a primit asigurări din partea jurnalistului la finalul partidei. “O să vin aici în ‘underwear’ , dacă pierd pariul. Îmi doresc să pierd pariul și să vin aici în chiloți, așa cum am făcut pariu cu ‘Mister’. De mâine, mă duc la sală, eu mă antrenez asiduu pentru treaba asta”, a mai zis și Decebal Rădulescu

* 20 de goluri a marcat Ilie Dumitrescu pentru echipa națională a României