ADVERTISEMENT
Life

Ilie Dumitrescu, prima declarație după ce fiul său, Toto, a fost infectat cu coronavirus: ”Nu am fost în contact”

Autor: Alexa Serdan | 23.06.2020 | 18:29
Ilie Dumitrescu, prima declarație după ce fiul său, Toto, a fost infectat cu coronavirus: ”Nu am fost în contact”
Ilie Dumitrescu, prima declarație după ce fiul său, Toto, a fost infectat cu coronavirus: ”Nu am fost în contact”. Sursa foto: Instagram.com

Fostul jucător de fotbal, actualmente analist sportiv, Ilie Dumitrescu, a făcut o primă declarație după ce fiul său, Toto, a fost infectat cu coronavirus după ce a luat parte la filmările pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că fiul său este asimptomatic și se simte foarte bine. Totodată, sportivul a mai spus că nu a intrat în contact cu fiul său în ultima perioadă, văzându-l ultima oară la începutul acestui an, în ianuarie.

„Toto se simte foarte bine, este asimptomatic. Eu nu am fost în contact cu el din ianuarie”, a declarat Ilie Dumitrescu la Fotbal European, informează digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, prima declarație după ce fiul său a fost diagnosticat cu COVID-19

„Lotul în care și fiul meu, Toto, a fost testat pozitiv, există acolo un prezentator care a spus că și-a luat femeia și s-a testat. Trei au fost negativi și ea pozitiv”, a completat analistul sportiv, potrivit sursei menționate.

Cât despre situația cu care se confruntă întreaga lume la momentul actual, Ilie Dumitrescu este de părere că până nu se infectează 60 – 70% din populație cu noul tip de coronavirus nu vom putea reveni la normalitate, ci vom sta în stare de urgență vreo 2 – 3 ani.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să acceptăm că la un moment dat 60-70 la sută din populație va fi infectată ori stăm în stare de urgență vreo doi sau trei ani și…

Virusul nu se uită nici la contul din bancă, nici la statutul social, a ținut să mai adauge Ilie Dumitrescu legat de pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Toto Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus după ce a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, în calitate de concurent acesta fiind pasionat de actorie.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș au fost la rândul lor infectați cu acest virus care a apărut pentru prima oară în urmă cu mai bine de 6 luni. Vedetele sunt internate la spital unde primesc tratament de specialitate, cei doi din urmă fiind asimptomatici.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!