Sport

Ilie Dumitrescu, propunere inedită pentru CSA Steaua: „Lăcătuș merită statuie în fața stadionului, ca Henry la Arsenal!”

Ilie Dumitrescu are o propunere inedită pentru CSA Steaua, iar „mister” cere să îi fie făcută o statuie lui Marius Lăcătuș.
07.07.2021 | 22:21
Ilie Dumitrescu propunere inedita pentru CSA Steaua Lacatus merita statuie in fata stadionului ca Henry la Arsenal
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a fost încântat de inaugurarea stadionului Ghencea, iar fostul mare produs al „roș-albaștrilor” cere o statuie în fața arenei pentru Marius Lăcătuș, după modelul lui Arsenal, care i-a făcut o statuie și lui Thierry Henry, atacantul legendar care a scris istorie pentru „tunari”.

„Mister” a recunoscut că s-a simțit emoționat la vederea noii arene, despre care spune că este cel mai frumos stadion din România, fiind și legat sufletește de Ghencea.

ADVERTISEMENT

Propunerea inedită a lui Ilie Dumitrescu pentru CSA Steaua

Ilie Dumitrescu și-ar dori ca CSA Steaua să îi facă o statuie lui Marius Lăcătuș în fața noului stadion, cum are și Thierry Henry la Arsenal: „Atmosferă senzațională!

Pentru mine e cel mai frumos stadion. A fost o atmosferă de vis, mă uitam în a doua repriză, mai ales când s-a pornit nocturna și a fost și momentul ăsta cu Lăcătuș”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să i se facă o statuie lui Marius Lăcătuș, cum are Henry la Arsenal. El chiar merită acest lucru, a făcut performanță și e un simbol pentru clubul ăsta”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

CSA Steaua a câștigat lejer meciul de inaugurare al stadionului Ghencea, împotriva lui OFK Belgrad, scor 6-0.

ADVERTISEMENT

„Steaua e unde sunt fanii!”

Daniel Pancu a vorbit pe tema „adevăratei Steaua”, iar fostul golgheter al Rapidului este de părere că Steaua este aceea care atrage cei mai mulți suporteri, deși atât FCSB cât și CSA Steaua au la bază un nucleu de fani care vin la toate meciurile.

„Pancone” este de părere că suporterii FCSB-ului nu ar fi susținut echipa, dacă aceasta ar fi fost nevoită să joace în Liga 4, în timp ce suporterii CSA Steaua au făcut acest lucru, chiar de mai multe ori, echipa ratând promovarea în Liga 3 doi ani consecutivi.

ADVERTISEMENT

„Steaua e unde sunt fanii, dar văd că sunt fani la ambele echipe. E trist ce se întâmplă, cum e și la Craiova.

Fidelitatea suporterilor este pentru CSA Steaua, nu știu dacă suporterii FCSB-ului ar fi vrut să vină să vadă echipa în Liga 4”, a spus Daniel Pancu, la TV TelekomSport.

Daniel Oprița, antrenorul lui CSA Steaua, a fost mândru că a putut să conducă echipa la inaugurarea stadionului și le promite fanilor că va face tot ce este posibil pentru ca echipa să fie în primele locuri din Liga 2, deși „militarii” nu au drept de promovare:

„O atmosferă extraordinară, mă bucur că am avut privilegiul de a inaugura acest stadion.Nu mulți se pot mândri cu un astfel de meci, le-am spus și băieților azi. 

Un stadion extraordinar, niște suporteri extraordinari și vrem să continuăm la fel și în Liga 2, pentru că istoria ne obligă”.

ADVERTISEMENT