Sport

Ilie Dumitrescu, propunere-șoc de antrenor la FCSB: „Nu e cu nimic sub ce a fost Pintilii”

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fostul mare internațional român, propune un nume surpriză pe banca echipei lui Gigi Becali după eventuala plecare a lui Mihai Pintilii.
21.12.2022 | 10:46
Ilie Dumitrescu propuneresoc de antrenor la FCSB Nu e cu nimic sub ce a fost Pintilii
Mihai Pintilii e în staff-ul FCSB din februarie 2020. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu vrea să mai aducă la FCSB antrenori cu experiență și renume, iar Leo Strizu se află pe bancă doar pentru că deține licența PRO, Pintilii fiind cel care se ocupă de echipă. Ilie Dumitrescu are însă o altă propunere de tehnician pentru patronul vicecampioanei.

Ilie Dumitrescu îl propune pe Ionuț Luțu antrenor la FCSB: „Va merge cu același profil de antrenor”

Ilie Dumitrescu a declarat la Digi Sport că e convins că Gigi Becali va continua în aceeași linie în privința antrenorilor de la FCSB: „Eu spun că va merge cu același profil de antrenor, chiar dacă la un moment dat va fi schimbat Pintilii și va rămâne în club.

ADVERTISEMENT

„Mister” vine cu un nume surpriză: „Îți spun o chestie: Luțu nu e cu nimic sub ce a fost Pintilii”.

Dumitrescu chiar vede pe viitor un cuplu la FCSB format din Ionuț Luțu și Thomas Neubert, preparatorul fizic al echipei: „Luțu e și mai versat, are și școala vieții și a fost și fotbalist. Dacă îl ai pe Neubert să-ți facă și termină și el școala asta, Luțu poate să gestioneze vestiarul ăla mai bine decât oricine. Așa cum e el!”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu e convins că Luțu ar fi tipul de „antrenor cuminte” dorit de Becali: „Acceptă să îi facă schimbare Gigi”

Ilie Dumitrescu e de părere că Ionuț Luțu se încadrează din toate punctele de vedere profilului de antrenor căutat de patronul FCSB: „Are școala vieții, a fost fotbalist. Noi vorbim de profilul de antrenor care acceptă să îi facă schimbare Gigi.

Eu spun că ăsta e profilul de antrenor care îi convine lui Gigi”, a spus lucrurilor pe nume fostul mare fotbalist al Stelei și antrenor al FCSB.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Gigi Becali în 2019 despre posibilitatea ca Luțu să devină antrenorul echipei: „2 ani, 3, 5, vedem”

În urmă cu trei ani, Becali recunoștea că se gândește pe viitor să îi ofere posibilitatea lui Ionuț Luțu să antreneze FCSB, mai ales că este înscris la școala de antrenori și se află în aceeași poziție cu Mihai Pintilii.

„Nu ştiu licenţa când o ia Luţu… se duce în Moldova şi o ia. Şi gata! Ce mare lucru? Nu e încă de Steaua. Când o să fie? 2 ani, 3, 5, vedem. Deocamdată, nu poate. Aici e pe fapte”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a încheiat excelent anul 2022, iar FCSB a urcat pe podium, cu 38 de puncte, la egalitate însă cu Rapid și Universitatea Craiova și la șase, respectiv șapte puncte, de CFR Cluj și liderul Farul Constanța.


  • 1,65 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT