Sport

Ilie Dumitrescu regretă retrogradarea lui Dinamo: „Mi-e greu să accept ce s-a întâmplat cu o echipă istorică!”. Nu l-a iertat pe Dusan Uhrin

Ilie Dumitrescu regretă retrogradarea lui Dinamo după ce „câinii” au pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor 1-3 la general, și l-a atacat pe Dusan Uhrin.
30.05.2022 | 20:35
Ilie Dumitrescu regreta retrogradarea lui Dinamo Mie greu sa accept ce sa intamplat cu o echipa istorica Nu la iertat pe Dusan Uhrin
Ilie Dumitrescu regretă retrogradarea lui Dinamo. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” crede că retrogradarea lui Dinamo nu este benefică pentru fotbalul românesc, dar spune că fanii din DDB vor rămâne alături de echipă indiferent de liga în care vor evolua.

Ilie Dumitrescu regretă retrogradarea lui Dinamo

Ilie Dumitrescu regretă retrogradarea lui Dinamo și crede că Dusan Uhrin are partea lui de vină pentru rezultatul negativ suferit: „Mi-e greu să accept că o echipă istorică din fotbalul românesc a retrogradat. Eu am crescut într-o competiție Steaua-Dinamo, tot ce a însemnat rivalitate și orgoliu a însemnat performanță pentru toți dintre noi.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru Lincar, el a fost la un minut de promovare rândul trecut, Cluj merită încă o echipă în prima ligă.

Revenind la Dinamo, e un moment de cumpănă în viața acestui club, acum trebuie cineva să vină și să ajute, e momentul ideal să ajuți societatea într-un moment ca ăsta, cred că nu a mai existat un moment similar”.

ADVERTISEMENT

„Fiind în insolvență, cred că sunt foarte clare datoriile față de terți. La modul în care a arătat DDB-ul, cred că vor merge alături de club și în Liga 5.

Dusan Uhrin a avut timp la dispoziție să pregătească meciul din baraj, a avut trei luni la dispoziție să pregătească echipa pentru aceste două meciuri. Cum am fost dur cu Rednic și Stoican, așa voi fi și cu Uhrin.

ADVERTISEMENT

Cred că responsabilitatea le aparține și jucătorilor și staff-ului tehnic”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Golul lui U Cluj a fost gol de portar!”

Helmuth Duckadam a comentat golul primit de Mihai Eșanu de la Dragoș Tescan și consideră că portarul lui Dinamo este vinovat: „E gol de portar, nu știu la ce s-a gândit atunci, probabil nu a anticipat ce se va întâmpla și s-a dus în poartă.

ADVERTISEMENT

Nu a fost chiar șut, a fost mai mult o centrare, Eșanu a făcut un pas în față și a crezut că va centra. El a greșit mult la Cluj. Acum se pune problema altfel, ai adus 56 de jucători la Dinamo, dar nu ai putut aduce un portar?”.

„Văd că multă lume e surprinsă, dar era un lucru inevitabil pentru simplul fapt că Dinamo era în moarte clinică de un an de zile. Dinamo trebuia să retrogradeze acum doi ani și trebuia să o ia de la zero.

Eu nu cred să mai ajute mulți fani Dinamo odată cu retrogradarea”, a mai spus Helmuth Duckadam.

„Nu e de vină Negoiță în chestia asta!”

Ilie Dumitrescu a continuat și crede că Dinamo ar avea nevoie de un patron precum Ionuț Negoiță: „Nu e de vină Negoiță în chestia asta, cei după Negoiță sunt de vină. Eu zic că trebuie să mai apară un Negoiță la Dinamo acum.

Trebuie să apară un Negoiță, să vină să bage7-8-10 milioane de euro într-un club, dar oameni ca Negoiță sunt cam rari.

Cum a fost și Neluțu Varga la CFR. Și Negoiță la Dinamo. Nu a mai apărut un alt Negoiță la Dinamo și a apărut situația asta”.

ADVERTISEMENT