Ilie Dumitrescu s-a decis! Îl trădează pe Becali şi merge la derby?

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
13/04/2018, 10:38
Ilie Dumitrescu s-a decis! Îl trădează pe Becali şi merge la derby?

Fostul internaţional român este cunoscut ca fiind un susţinător al echipei deţinute de Gigi Becali şi a anunţat că nu va merge la derby-ul Steaua – Rapid. Ilie Dumitrescu a explicat şi motivele pentru care nu va ajunge pe “Arena Naţională”.

Mai mult, Ilie Dumitrescu susţine că singurul căpitan al Stelei a fost Tudorel Stoica, dar şi-ar dori ca oficialii echipei să-i facă o statuie lui Marius Lăcătuş în Ghencea. 

Ilie Dumitrescu a vorbit despre derby-ul Steaua – Rapid

“Nu, nu merg la meci. De ce? Pentru că nu voi fi în Bucureşti. Aş fi mers cu drag. E un eveniment extraordinar, o sărbătoare a fotbalului, mai ales pentru proiectul celor două echipe. E nevoie de o atmosferă extraordinară. E clar că eu am avut şansa să joc în ambele situaţii. Şi la CSA şi la echipa lui Gigi Becali. Am fost şi în galeria Stelei, după care asistam de pe margine la antrenamente sau la meciurile echipei mari. Apoi a urmat şi perioada în care am jucat şi eu. Scinderea asta a suporterilor face doar să fie un grup care să susţină această emblemă, palmares şi tot ce mai zic ei că au pe acolo”, a spus Ilie Dumitrescu pentru o emisiune sportivă. 

Ilie Dumitrescu, despre Tudorel Stoica şi Lăcătuş

“Eu consider că e o perioadă lungă de timp, 14 ani, nu s-a încercat recuperarea echipei, nu a fost nicio urmă de interes, după care s-a ajuns şi în situaţia asta. Pentru mine, singurul căpitan pe care l-a avut Steaua vreodată a fost Tudorel Stoica. Lăcătuş e cel mai emblematic, ar trebui să i se facă statuie acolo. Respect valoarea umană, proiectul, dar eu mă identific cu echipa care a continuat activitatea”, a mai adăugat fostul stelist.