Fotbal intern

Ilie Dumitrescu s-a enervat teribil pe Radu Naum în direct: “Ce e aici, sunt la detectorul de minciuni?!” Totul a pornit de la Gigi Becali

02.03.2019 | 23:16
Ilie Dumitrescu sa enervat teribil pe Radu Naum in direct Ce e aici sunt la detectorul de minciuni Totul a pornit de la Gigi Becali
Ilie Dumitrescu, nervos în studio

FC Voluntari şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 2-2, în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1. A fost o partidă tensionată pentru Mihai Teja, antrenorul stelist epuizând toate cele 3 schimbări la pauză!! În minutul 41, Stoian a intrat în locul lui Pintilii, iar înainte de a începe repriza secundă, chiar la pauză, au fost aruncaţi în luptă Gnohere şi Moruţan în locul lui Mihai Roman şi Florentin Matei. Schimbările au dat parţial randament, după ce “Bizonul” a oferit o pasă decisivă, dar, în final, FCSB n-a reuşit decât o remiză palidă în faţa penultimului loc din Liga 1.

Ilie Dumitrescu s-a enervat teribil pe Radu Naum: “Ce vrei să demonstrezi?”

Finalul tensionat de meci s-a mutat în studio-ul Digisport, la emisiunea Fotbal Club. Moderatorul Radu Naum l-a scos din sărite pe invitatul permanent Ilie Dumitrescu, pe care l-a întrebat obsesiv dacă Gigi Becali a fost cel care a făcut schimbările de la pauză. Vă prezentăm dialogul încins dintre cei doi:

Naum – Ilie, a făcut patronul schimbările de la pauză?

Dumitrescu – Nu ştiu. De unde să ştiu? Eu cred că le-a făcut Teja! A şi explicat că avea nevoie de mai multă forţă…  

N. (insistent) – Dar nu crezi că ar fi fost posibil să fie un telefon din lojă şi schimbările să fie dictate de acolo?

D. (iritat) – Repet, nu am de unde să ştiu! Sincer, Radu, nu înţeleg… Ce e cu întrebările astea? Ce e aici, sunt la detectorul de minciuni?!

N. (insistă exagerat) – Dar, totuşi, nu crezi că putea să facă patronul schimbările? 

D. (deja nervos) – Radu, ce vrei să demonstrezi? Spune tu, dacă vrei, că patronul a făcut schimbările! De ce tot insişti la mine? Ţi-am spus că nu ştiu! Eram cu tine aici în studio, am văzut împreună meciul. De unde să ştiu dacă Gigi a făcut schimbările? Să ghicesc? Nu eram aici cu tine?…

Ilie Dumitrescu, nervos în studio
Radu Naum, moderator al emisiunii Fotbal Club

“Mister” l-a mustrat în direct: “Ai reuşit să mă enervezi acolo”

După ultima replică a lui Ilie Dumitrescu, moderatorul, văzând că nu poate să scoată sub nicio formă declaraţii incendiare de la Ilie, a bătut în retragere şi chiar a încercat să facă haz de necaz. Imediat a fost luată o pauză publicitară, însă după pauză, deşi s-a calmat, Ilie Dumitrescu a ţinut să îi transmită lui Naum, tot în direct, că l-a scos din sărite: “Ai reuşit să mă enervezi acolo”, iar moderatorul, vizibil stânjenit, nu i-a mai dat nicio replică.

Ilie Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuţi experţi tv din România, fiind veteranul postului Digisport, lansat în urmă cu un deceniu. Mulţi specialişti sunt de părere că Dumitrescu este cel mai în vogă analist al momentului. Radu Naum este de câţiva ani moderatorul emisiunii Fotbal Club de la postul de sport.