Sport

Ilie Dumitrescu, săgeţi către Dan Petrescu după afirmaţiile “Bursucului” despre naţională: “Trebuie să vă rupeţi carnetele de antrenor!”

Ilie Dumitrescu îşi continuă războiul la distanţă cu Dan Petrescu şi s-a arătat deranjat de afirmaţiile "Bursucului" care susţine că România va avea meci greu în Andorra.
24.03.2023 | 10:50
Ilie Dumitrescu sageti catre Dan Petrescu dupa afirmatiile Bursucului despre nationala Trebuie sa va rupeti carnetele de antrenor
Ilie Dumitrescu. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Naţionala României va începe campania de calificare la Euro 2024 în Andorra, meci programat sâmbătă, de la ora 21:45. “Tricolorii” au, teoretic, cel mai uşor meci în această etapă, dar chiar şi aşa, în fotbalul românesc părerile vis-a-vis de acest debut sunt pro şi contra.

Ilie Dumitrescu, săgeţi către Dan Petrescu după afirmaţiile “Bursucului” despre naţională

Ilie Dumitrescu a taxat declaraţiile lui Dan Petrescu despre naţionala României, spunând că ar trebui să îşi rupă carnetele de antrenor cei care susţin că în faţa Andorrei este un meci foarte greu:

ADVERTISEMENT

“Cu ce suntem noi negativiști? Când mesajul vine din interior, din fenomen, că avem meci super, super greu cu Andorra în deplasare. Cum suntem noi negativiști când mesajul vine din interior, de la oameni care au marcat Liga 1, Petrescu.

Noi, dacă ne prezentăm în fața jucătorilor și spunem că avem un meci super complicat în Andorra… Asta nu înseamnă că nu ești motivat. Dacă ai emoții cu Andorra, nu poți să ceri ceva la meciul cu Elveția, unde e un plus de valoare pentru adversar.

ADVERTISEMENT

“Cum meci greu cu Andorra? Păi trebuie să vă rupeți carnetele și tot”

În rest, cred că naționala noastră este peste. Nu există grupă mai accesibilă decât asta. Dacă-i trimiteam pe Burleanu, pe Bodescu, pe Iordănescu să facă grupa, nu reușeau s-o facă pe asta.

Ăsta e target-ul, la un moment dat să ajungi să joci de la egal la egal cu Elveția. Cum meci greu cu Andorra? Păi trebuie să vă rupeți carnetele și tot. Cum să mă gândesc…”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu: “Va fi un meci foarte, foarte greu. Andorra poate oricând să facă o surpriză în grupă”

Declaraţiile care l-au înfuriat pe Ilie Dumitrescu au fost făcute de Dan Petrescu. Antrenorul lui CFR Cluj a declarat că meciul din Andorra va fi foarte greu şi că adversarul poate să facă o surpriză:

“100% va fi foarte greu. Am ajuns să zicem asta, dar trebuie să o respectăm. Nimeni să nu creadă că va fi un meci ușor! Dacă vom crede asta, nu e bine.

ADVERTISEMENT

Cei de la națională au norocul că preparatorul nostru e acolo, știe prin ce am trecut noi, temperatura, condițiile, drumul. Adversarul pare slab, dar nu e. Va fi un meci foarte, foarte greu. Andorra poate oricând să facă o surpriză în grupă. Sper să nu fie contra României. Va fi greu să te califici dacă te încurci cu ei.

Va fi greu, dar cred că un jucător de clasă de la noi va face diferența. Mai sunt, n-aș vrea să îi numesc, s-ar interpreta. Toți cei din atac sunt de clasă. Șase puncte acum ar da un moral fantastic. Alta ar fi emulația în jurul naționalei”, a declarat Dan Petrescu.


  • 2,95 este COTA EXCLUSIVĂ FORTUNA pentru pronosticul „peste 3,5 goluri marcate” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT