Sport

Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul la câștigarea Balonului de Aur! De ce l-a omis pe Lewandowski

Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul la câștigarea Balonului de Aur.
03.11.2021 | 19:35
Ilie Dumitrescu sia ales favoritul la castigarea Balonului de Aur De ce la omis pe Lewandowski
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că Jorginho ar merita premiul, ținând cont de trofeele câștigate atât cu Chelsea, cât și cu naționala Italiei, ceea ce ar trebui să conteze, în opinia lui Ilie Dumitrescu, pentru decernarea titlului de cel mai bun fotbalist al anului.

Totodată, Ilie Dumitrescu a vorbit și despre Robert Lewandowski, spunând că atacantul lui Bayern Munchen ar fi meritat să câștige Balonul de Aur în sezonul 2019-2020, însă nu și acum.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul la câștigarea Balonului de Aur

Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul la câștigarea Balonului de Aur, acela fiind Jorginho, iar „Mister” a explicat de ce nu crede că Robert Lewandowski ar putea să câștiga premiul:

„Dacă faci un cumul și aduni realizările… sezonul trecut nici nu trebuia să ne punem probleme în privința Balonului de Aur, Lewandowski îl merita.

ADVERTISEMENT

Acum, Jorginho îl merită, nu pentru că am spus eu, dar pentru că a câștigat și multe trofee. Să ne amintim și când a câștigat Cristiano Ronaldo Campionatul European, la fel a fost”.

„Eu nu cred în lista care a apărut pe internet legată Balonul de Aur!”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu vă mai faceți calcule, Jorginho îl câștigă detașat!”

Nu a fost prima dată când Ilie Dumitrescu a spus că Jorginho va câștiga Balonul de Aur, în urmă cu o lună, „Mister” susținea același lucru, declarând că mijlocașul lui Chelsea va câștiga detașat trofeul:

„Eu zic să nu vă mai faceți calcule, Jorginho câștigă detașat. Tu crezi că accidental apărea în primii cinci? A câștigat Champions League și a fost campion european, deci n-are cine să-l bată anul ăsta pe Jorginho, n-ai cum.

ADVERTISEMENT

Jorginho are un rol foarte important la Chelsea și la naționala Italiei. Apoi, pe locul 2, Lewandowski și apoi Benzema. Dacă era anul trecut, n-avem niciun dubiu, Lewandowski câștiga Balonul de Aur”.

„Te așteptai vreodată ca Modric să câștige Balonul de Aur? A jucat finala Campionatului Mondial și a câștigat Champions League cu Real Madrid.

De ce să nu fie normal? A fost un jucător senzațional pentru Real Madrid și Croația. Dacă vrei să facem și un pariu, eu îl aleg pe Jorginho”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT