Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru au anunțat pe cine vor selecționer la echipa națională a României, după EURO 2024: „E omul ideal”

România a fost eliminată de la EURO 2024 în optimile de finală, după eșecul cu Olanda, scor 0-3. După ultimul fluier al germanului Zwayer, contractul lui Edward Iordănescu s-a încheiat.
03.07.2024 | 08:16
Ilie Dumitrescu si Basarab Panduru au anuntat pe cine vor selectioner la echipa nationala a Romaniei dupa EURO 2024 E omul ideal
Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru au anunțat pe cine vor selecționer la echipa națională a României, după EURO 2024 // Foto Sportpictures
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, președintele FRF, urmează să aibă o întâlnire cu Edward Iordănescu pentru a-i propune prelungirea contractului de selecționer. Orice s-ar întâmpla, Iordănescu Jr. a anunțat că după acest turneu își va lua un mic concediu pentru a sta alături de familia sa.

Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru au anunțat pe cine vor selecționer la echipa națională a României, după EURO 2024: „E omul ideal”

Toată lumea însă vrea ca Edward Iordănescu să continue pe banca naționalei României. De la Răzvan Burleanu și până la Ilie Dumitrescu și Basarab Panduru. Toți au ajuns la un consens și îl vor pe fiul lui Anghel Iordănescu în continuare la cârma tricolorilor.

ADVERTISEMENT

„Eu îl văd omul ideal pentru echipa națională pe Edi, este omul care a scos tot din această generație”, a punctat Ilie Dumitrescu, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Dacă mergem cu Edi Iordănescu, probabil că avem o speranţă. Mi s-a părut că este un grup în care toată lumea ştie ce trebuie să facă”, a spus și Basarab Panduru la Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Edward Iordănescu, declarații interpretabile!

La finalul meciului din optimile de finală de la EURO 2024 dintre România și Olanda, scor 0-3, selecționerul naționalei noastre a apărut în fața jurnaliștilor cu un mesaj cu mai multe înțelesuri.

„Pentru mine, lucrurile sunt clare, sunt mândru de tot ce am realizat aici. Cred că această echipă națională poate crește. Am nevoie de odihnă, în ceea ce mă privește, am dormit câte 3-4 ore în fiecare noapte.

ADVERTISEMENT

Apoi voi discuta cu Federația, dar și cu familia mea. Nu știu ce va fi, o spun cu sinceritate.În acest moment, familia mea are mai multă nevoie decât are echipa națională.

Au fost ani cu multă muncă, sacrificii, momente foarte grele. Nu a fost ușor, mai ales pentru familia mea. Vom vedea ce vom decide”, a declarat Edward Iordănescu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Rezultatele României la EURO 2024

  • România – Ucraina 3-0
  • Belgia – România 2-0
  • Slovacia – România 1-1
  • România – Olanda 0-3

Tabloul complet al sferturilor de finală de la EURO 2024

  • Spania – Germania
  • Portugalia – Franța
  • Olanda – Turcia
  • Anglia – Elveția
7.50 este cota BETANO ca Olanda să câștige EURO 2024