Sport

Ilie Dumitrescu este sigur: „Cred foarte mult că Steaua va avea drept de promovare!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre șansele CSA Steaua să promoveze în Casa Pariurilor Liga 1 și crede că „militarii” vor putea obține promovarea în viitor.
04.03.2022 | 21:08
Ilie Dumitrescu este sigur Cred foarte mult ca Steaua va avea drept de promovare
ADVERTISEMENT

„Mister” crede că echipa lui Daniel Oprița va putea promova în prima ligă începând cu sezonul următor, când este convins că se va găsi o societate privată care să preia clubul.

Ilie Dumitrescu este sigur în privința promovării CSA Steaua

Ilie Dumitrescu este convins de faptul că în viitor, CSA Steaua va putea promova în Casa Pariurilor Liga 1, considerând că începând din sezonul următor, „militarii” vor aparține unei societăți private:

ADVERTISEMENT

„Eu cred foarte mult că Steaua va avea drept de promovare. Nu știu dacă anul ăsta, dar de la anul să aibă voie să promoveze. Au o echipă solidă, joacă bine și au fanii în spate.

Dacă nu îndeplinești sportiv o poziție de play-off, nu ai cum să joci în play-off. Nu ai cum să promovezi examenul dacă nu îl iei. Pe plan sportiv, Steaua poate juca în play-off, mi se pare normal”.

ADVERTISEMENT

„Au fost echipe care se băteau la locuri pentru cupele europene și nu aveau licența pentru a participa în cupele europene.

Chiar dacă intră în play-off, echipa are de demonstrat că merită să fie în play-off și va juca pentru fiecare punct”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua continuă lupta în Liga 2, dar tot fără drept de promovare

CSA Steaua s-a impus și în duelul cu Poli Iași, scor 3-1, după ce în prima etapă de la reluarea campionatului, s-a impus lejer împotriva Unirea Constanța, scor 5-0.

Deși „militarii” se află pe locul 4 în eșalonul secund și mai mult ca sigur vor juca în play-0ff-ul competiției, echipa lui Daniel Oprița rămâne fără drept de promovare.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci greu, cum ne așteptam. Ei s-au închis foarte bine, iar noi nu am putut să îi dezechilibrăm. Am fost foarte lenți.

Am schimbat la pauză și îi felicit pe cei care au intrat. Așa trebuie să fie mereu. Adi Popa s-a pregătit foarte bine, singur își face loc în echipă. Eu nu am nimic cu nimeni

Mai sunt câteva meciuri în week-end, mai sunt meciuri de jucat, nu putem vorbi de play-off. Chiar dacă avem șanse mari acum, dar nu se știe.

La 3-1 ne-a fost puțin teamă, se putea întâmpla orice. Bine că am trecut peste acest meci greu. Îi felicit pe băieți! Nu știu nimic despre o posibilă promovare. Noi o să dăm totul pentru a acumula punctele”, a spus Daniel Oprița, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT