Sport

Ilie Dumitrescu știe de ce FCSB a pierdut titlul: „Dacă aveam VAR, puteam asista la o finală!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre titlul pierdut de FCSB și crede că dacă în România ar fi fost sistemul VAR, golul egalării al Voluntariului ar fi fost anulat.
16.05.2022 | 21:52
Ilie Dumitrescu stie de ce FCSB a pierdut titlul Daca aveam VAR puteam asista la o finala
Ilie Dumitrescu știe de ce FCSB a pierdut titlul. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Totodată, „Mister” a lăudat-o pe CFR Cluj, dar a vorbit și despre ofsaidul din care campioana României a deschis scorul contra Universității Craiova.

Ilie Dumitrescu știe de ce FCSB a pierdut titlul

Ilie Dumitrescu a vorbit despre titlul pierdut de FCSB, fiind de părere că CFR Cluj a fost echipa mai constantă din actualul sezon, însă a amintit și de greșelile de arbitraj din partidele FC Voluntari-FCSB, scor 2-2 și CFR Cluj-U Craiova, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

„Mai constantă în acest campionat a fost CFR-ul. Ne amintim și de începutul bun al lui Șumudică. A venit Petrescu, a avut iar o serie pozitivă de rezultate.

A fost și perioada când au pierdut niște puncte, dar avantajul pe care l-au avut din campionatul regulat, a făcut diferența”.

ADVERTISEMENT

„Am fi putut asista la o finală, dacă exista VAR, la faza lui Costin, se anula golul lui Costin și aveam o finală. A fost o greșeală mare a tușierului și la meciul CFR-ului.

Spun cum vreți, a fost o greșeală mică, discretă, dar care a contat decisiv în lupta la titlu.

A fost o fază grea, dar nu-l scuză pe Mircea Grigoriu care n-a ridicat fanionul. CFR și-a făcut treaba și a câștigat meciul”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Debutul de sezon al FCSB-ului a fost foarte ezitant!”

Ilie Dumitrescu a continuat și a vorbit despre începutul sezonului pentru FCSB, pe care l-a caracterizat ca fiind ezitant, amintind și de schimbările de antrenori de la echipă.

FCSB a început sezonul cu Dinu Todoran pe banca tehnică, care a fost schimbat cu Edi Iordănescu, actualul selecționer, care a fost schimbat și el la rândul lui cu Toni Petrea, cel care a pregătit echipa și în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

„Debutul de campionat al FCSB-ului a fost foarte ezitant, a fost Todoran la început, după a venit Edi și s-a ajuns apoi la Petrea”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,77 este cota pentru ”ambele înscriu și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT