Sport

Ilie Dumitrescu, supărat pe rezervele României după victoria cu Belarus: „Nu s-au ridicat la nivelul titularilor!”

Ilie Dumitrescu a fost supărat pe rezervele României după victoria cu Belarus, scor 2-1, despre care a spus că nu s-au ridicat la nivelul titularilor.
29.03.2023 | 10:30
Ilie Dumitrescu suparat pe rezervele Romaniei dupa victoria cu Belarus Nu sau ridicat la nivelul titularilor
Ilie Dumitrescu, supărat pe rezervele României după victoria cu Belarus. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că atunci când intri pe teren la naționala României trebuie să arăți mai multă atitudine și să încerci să faci diferența, întrbându-se de ce fotbaliștii care evoluează bine în România, nu o fac la fel și la meciurile internaționale.

Ilie Dumitrescu, supărat pe rezervele României după victoria cu Belarus

Ilie Dumitrescu a fost supărat pe rezervele României după victoria cu Belarus. despre care a spus că nu și-au asumat nicio acțiune: „N-a fost un meci greu, am controlat jocul. Păcat că Alibec nu a înscris la acea bară. Nimic nu anunța finalul acesta de joc.

ADVERTISEMENT

Cei care au intrat de pe bancă nu au adus un plus. La 2-0, trebuie să intri cu încredere, să-ți asumi. Nici Dobre, nici Tavi Popescu nu au adus plusul acela, nici Cicâldău nu a intrat foarte bine.

La 2-0, trebuie să ai personalitate, să joci ceea ce știi. Cei care au intrat nu s-au ridicat la nivelul titularilor. Te aștepți ca cei de pe bancă să aibă prospețime. Elveția e la alt nivel, dar noi avem prima șansă la locul 2”.

ADVERTISEMENT

„Ăsta e un mare semn de întrebare!”

Ilie Dumitrescu a continuat și s-a întrebat de ce mai mulți fotbaliști care evoluează bine în campionatul intern și care sunt dezinvolți, nu evoluează la fel când sunt la echipa națională.

„Ăsta e singurul semn de întrebare! Ce faci într-un meci cu miză, împotriva unei echipe cu jucători de calitate? Sunt jucători care în campionatul nostru au dezinvoltură și personalitate în joc, la națională nu mai sunt aceiași fotbaliști. Ăsta e mare semn de întrebare”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Am avut de suferit pe final. Ei au mai avut o ocazie mare. Dacă la un joc cu Belarus ajungem să ne tremure picioarele, ce se poate întâmpla când joci cu calificarea pe masă?”, a spus și Marius Lăcătuș.

„Românul e neam de hater. Românul s-a născut nemulțumit, vorbesc de român în general. Da, laudă după ce se îndeplinește un obiectiv. Am întâmpinat multe de-a lungul carierei. Ești selecționer, ești cel mai expus.

ADVERTISEMENT

Unii exagerează, așa sunt formați, poate pentru că și ei și-ar fi dorit poziția ta. Și chiar au fost aspecte negative. Eu sunt mulțumit de puncte, ce se vorbește nu te mai interesează, în 2-3 zile nu mai vorbește nimeni despre asta.

Tu ai timp până în iunie să te gândești la soluții și ce vei face. Acum nu poți să spui că plânge lumea în vestiar că a spus nu știu ce Șumudică sau Dumitru Dragomir”, a spus și Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT