Sport

Ilie Dumitrescu surprinde: „Ce a făcut Rădoi e foarte ok! Le-a dat și timp celor de la Federație”

Ilie Dumitrescu a surprins în cazul plecării lui Mirel Rădoi de la naționala României.
14.10.2021 | 19:55
Ilie Dumitrescu surprinde Ce a facut Radoi e foarte ok Lea dat si timp celor de la Federatie
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu este de părere că Mirel Rădoi a făcut anunțul într-un moment oportun și consideră că este în regulă ce a făcut selecționerul, mai ales că le-a dat timp de gândire celor de la Federație.

„Mister” crede că este numai vina Federației Române de Fotbal pentru ce s-a întâmplat, susținând că ar fi trebuit să facă alt tip de contract, care să se prelungească automat dacă „tricolorii” ajung la baraj.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu surprinde în cazul „Rădoi”

Ilie Dumitrescu surprinde și spune că Mirel Rădoi a făcut bine că și-a anunțat plecarea de la naționala României și consideră că acum, FRF are timp de gândire pentru a alege un alt selecționer:

„Nu există nicio scuză pentru cei din Federație pentru că au făcut un astfel de contract. Nu e mai ok să facă un contract și să ia în calcul și barajul? Poți să faci un contract în așa fel încât să îți duci mandatul în continuare dacă ieși pe locul doi în grupă.

ADVERTISEMENT

El a și spus că fără acordul lui nu se poate prelungi. Nu e normal ca cel care a dus campania până acum să rămână până la final?”

„E o exprimare a supărării lui față de presă, față de analiști și față de Federație. A fost foarte ok ce a făcut. A fost și fair-play ce a făcut, pentru că le-a dat timp să își aleagă alt selecționer. Repet, Federația trebuia să ia în cont și meciurile de baraj.

ADVERTISEMENT

După surpriza cu Contra, nu mai poți să greșești la fel, mai ales dacă vrei să te lupți la un loc pentru a merge la Cupa Mondială”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„FRF e la a doua astfel de speță!”

Ilie Dumitrescu a continuayt și a explicat că FRF nu se află la primul astfel de caz, amintind de ce s-a întâmplat în perioada lui Cosmin Contra ca selecționer:

ADVERTISEMENT

„Sunt la a doua speță de acest fel. E o situație delicată pentru că antrenorul care va veni, va spune că va vrea meciurile de baraj și încă două campanii de calificări”.

„Mihai Stoichiță trebuia să intre și să spună că până aici am gândit noi, nu ne-am gândit că o să fim peste Islanda sau Macedonia, dacă nu vii cu un răspuns, nu mi se pare ok”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT