Sport

Ilie Dumitrescu, tranșant în privința eliminării FCSB-ului din Conference League: „Gigi a sacrificat jucători!”

Ilie Dumitrescu a fost tranșant în privința eliminării FCSB-ului din Conference League.
04.08.2021 | 08:52
Ilie Dumitrescu transant in privinta eliminarii FCSBului din Conference League Gigi a sacrificat jucatori
ADVERTISEMENT

„Mister” a recunoscut că a înțeles mai multe lucruri despre cum se organizează FCSB-ul și a mărturisit că nu va mai da credit antrenorului pentru ce decizii se iau în privința jucătorilor și îl va considera mereu pe Gigi Becali drept factorul decisiv.

Ilie Dumitrescu a vorbit și despre jucătorii români care se vând pe sume mari, deși nu au ajuns să facă o performanță la nivel de club sau în cadrul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, tranșant în privința eliminării FCSB-ului

Ilie Dumitrescu a vorbit despre eliminarea FCSB-ului din Conference League, spunând că patronul Gigi Becali a sacrificat jucători:

„După meciul ăsta și eu am rămas cu un gust amar, indiferent de ritmul în care se joacă, două-trei dintre diamante, dintre briliantele astea de care vorbim, trebuiau să arate ceva, măcar câteva faze mai impresionante.

ADVERTISEMENT

Eu cred în trei jucători: în Octavian Popescu, în Florinel Coman și în Cordea. Deci după dialogul ăsta foarte scurt cu Gigi, pot spune așa: Gigi a sacrificat jucători, totul o să o duc în direcția asta… Gigi, Gigi, Gigi”.

„Todoran antrenează echipa. Gigi nu minte. Orice reacție, orice intervenție în echipă, o să spun că Gigi a făcut asta. După dialogul ăsta, cum aș fi dacă aș spune că antrenorul a făcut schimbări sau a luat decizii”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu ne mai vindem pe nimic și mi se pare extraordinar!”

Ilie Dumitrescu a vorbit și despre fotbaliștii români, care sunt vânduți pe sume mari, deși nu au realizat performanțe notabile la nivel de club sau la nivel de echipă națională:

„Nu ne mai vindem pe nimic și asta mi se pare extraordinar pentru fotbalul românesc. Cei care vin din afară pot să vadă câțiva jucători interesanți și sunt câțiva jucători de la FCSB”.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a intervenit și în scandalul de la CFR Cluj, acolo unde Alex Chipciu a fost exclus din lotul echipei de Marius Șumudică:

Mie mi se pare corectă și decizia lui Șumudică, de a lua o decizie când se întâmplă așa ceva la antrenamente. Chipciu trebuia să-și ceară scuze, e un lucru cert.

Jucătorul nu va renunța la salariul ăsta de 30.000 de euro pe lună. El va rămâne și se va antrena cu echipa, dar e important cum se tratează problema în vestiar”.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,53 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT